Git işine be.
En zoru 2020 LGS'ydı sonra 2021 en basitiyse 2022'ydi.Merhaba bugün 2024 LGS'ye girdim. Hesapladığıma göre 393 puan aldım. Sizce hangi LGS 2024'ten daha zordu genel olarak. Zorluk sıralaması da yapabilirsiniz.
Merhaba bugün 2024 LGS'ye girdim. Hesapladığıma göre 393 puan aldım. Sizce hangi LGS 2024'ten daha zordu genel olarak. Zorluk sıralaması da yapabilirsiniz.
Hocam yok be ben 2020 de girdim bence 21 daha zor gibi.En zoru 2020 LGS'ydı sonra 2021 en basitiyse 2022'ydi.
2020'ye giren öğrenciler hiç bir şey bilmeden girdiler uzaktan eğitim yüzünden.
Keza 2021'e giren öğrencilerde aynı şeyi yaşadılar ama 2020 kadar ağır değildi.
2022 ise en basit LGS sınavıydı.
Şu ana kadar en kolay LGS'di bu hocam. Anadolu lisesine girerseniz şükredin. Ben rahat 1000 tane 1. bekliyorum. TEOG gibi bir sınavdı.
Bilmiyorum belki de biz büyüdüğümüzden dolayıdır artık.Bence o kadar kolay değildi girdiğim arkadaşlarıma sordum ve gerçekten zor bir sınavdı hocalarımız bile zor dedi.
Bence o kadar kolay değildi girdiğim arkadaşlarıma sordum ve gerçekten zor bir sınavdı hocalarımız bile zor dedi.
Şu ana kadar en kolay LGS'di bu hocam. Anadolu lisesine girerseniz şükredin. Ben rahat 1000 tane 1. bekliyorum. TEOG gibi bir sınavdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.