2024 LGS taban puanlar ne olur?

Ahmsef

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, benim LGS'ye gireli oldu kendim için sormuyorum. Arkadaşım bu sene girdi ve her denemede 490-500 arası yaparken 475 yapmış ve benim de puanım aynı onunla 2022'de girdim ben. Haydarpaşa lisesinde okuyorum ve lisemiz yıkıldığından bu sene puanları düşecek gibi. 2023'te %1 ile almış Haydarpaşa Lisesi. Sizce kazanabilir mi?

Merhaba arkadaşlar, benim LGS'ye gireli oldu kendim için sormuyorum. Arkadaşım bu sene girdi ve her denemede 490-500 arası yaparken 475 yapmış ve benim de puanım aynı onunla 2022'de girdim ben. Haydarpaşa lisesinde okuyorum ve lisemiz yıkıldığından bu sene puanları düşecek gibi. 2023'te %1 ile almış haydarpaşa lisesi. Sizce kazanabilir mi?

Yardım edecek yok mu?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, benim LGS'ye gireli oldu kendim için sormuyorum. Arkadaşım bu sene girdi ve her denemede 490-500 arası yaparken 475 yapmış ve benim de puanım aynı onunla 2022'de girdim ben. Haydarpaşa lisesinde okuyorum ve lisemiz yıkıldığından bu sene puanları düşecek gibi. 2023'te %1 ile almış Haydarpaşa Lisesi. Sizce kazanabilir mi?

Yardım edecek yok mu?
İstediği lisenin geçen senelerde ki taban puanlarını yazarsan belki yardım edebiliriz.

Yüzdeliği 1,2 - 0,8 arasında gelir diye düşünüyorum. Okulu kazanamazsa kıl payı kaçırır diye düşünüyorum.

Hocam arkadaşın matematikten 1 tane daha yanlışı çıkmış. Ayrıca kendisi zaten Üsküdar'dan bayağı uzaktaydı. Yine de bu uzun süre sonra gelen cevabınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı