2024 model bajaj dominar 400 CC alınır mı?

Dominar 373 CC, caballero 450 CC. Tam 37 kilo daha hafif. Çok büyük bir fark bu şehir içi kullanımı için. Yakıt tüketimi daha iyi. Ön tekerlek 19 inç, şehir içi için yükseklik avantajlı. Scrambler olduğu için yarın öbür gün arazi tarzı bir şey isterseniz de kullanabilirsiniz. Uzun yol için de kullanabilirsiniz. Ek olarak caballero çok daha yakışıklı bence.

Dominar 373 CC, caballero 450 CC. Tam 37 kilo daha hafif. Çok büyük bir fark bu şehir içi kullanımı için. Yakıt tüketimi daha iyi. Ön tekerlek 19 inç, şehir içi için yükseklik avantajlı. Scrambler olduğu için yarın öbür gün arazi tarzı bir şey isterseniz de kullanabilirsiniz. Uzun yol için de kullanabilirsiniz. Ek olarak caballero çok daha yakışıklı bence.
Yakışıklılık hariç diğer bütün söylediklerine katılıyorum ama Dominar'ın siyahı çok yakışıklı bence egzozdan çıkan ses de çok tatmin edici ama Caballerero'nun nasıl ses çıkardığını bilmediğim için bunu bir karşılaştırma olarak düşünmeyin. Caballero'nun sesi nasıl valla merak ediyorum.

Yani kullandım ama buradan size sesi nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Büyük bir para vereceksiniz. Lütfen sadece sese ve görüntüye göre karar vermeyin. Motorun kendisinden dolayı üzülmezsiniz ama neden daha iyisini almadım diye düşünüp kendinizi üzebilirsiniz.

100CC size hem şehir içi hem de uzun yol için büyük fayda sağlayacaktır rahatlıktan dolayı. En büyük fark ise daha kaliteli bir motosikletiniz olacak.

Yani kullandım ama buradan size sesi nasıl açıklayabilirim bilmiyorum. Büyük bir para vereceksiniz. Lütfen sadece sese ve görüntüye göre karar vermeyin. Motorun kendisinden dolayı üzülmezsiniz ama neden daha iyisini almadım diye düşünüp kendinizi üzebilirsiniz.

100CC size hem şehir içi hem de uzun yol için büyük fayda sağlayacaktır rahatlıktan dolayı. En büyük fark ise daha kaliteli bir motosikletiniz olacak.
Caballero kesinlike daha güzel gözüküyor, daha kaliteli ve daha güçlü ancak servis ve parça konusunda her ne kadar arkasında korlas olsa da bajajın verdiğini veremeyebilir. Bunun yanında satmaya kalktığı zaman da alıcısını bulmakta zorlanacaktır. İkinci elden uygun fiyata bulunursa alınır diyeceğim ama sıfırı satılmadığı için ikinci eli de yok.

Arkadaşlar bayiye gittiğimizde dominar 250 lik sarı-siyah rengi çok hoşumuza gitti hastası olduk ve onu aldık hızlı bir karar değişikliği oldu 400 ü alıcaktık oysaki neye niye neye kısmet eğer bu sarmazsa 400 lüğe yükseltilir.
Merhaba, düşünmekten çıldıracağım artık. dom d250 - honda cbr 250r arasında gidip geliyorum. Motorunu biraz anlataqbilir misin memnun musun sorun çıkardı mı lütfen deneyimlerini yazar mısın!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı