2024 Model Özel Sıvı Soğutmalı Sistem Topladık

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Sıvı Soğutmalı Sistem Toplama

Çok güzel RGB ışıklara ve en son model bileşenlere sahip özel sıvı soğutmalı sistem topladık. Bol bol boru büktüğümüz ve hem performans olarak hem de görsel olarak üst düzey olan sistemi nasıl topladığımıza gelin beraber bakalım. Sıvı Soğutmalı Sistem Topladık Bu tarz bir sıvı soğutmalı sistem toplamak görsel açıdan bir şölen sunsa da iyi […]

Devamı: 2024 Model Özel Sıvı Soğutmalı Sistem Topladık
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

2024 model simsiyah ışıksız bir sistem de bekliyorum şahsen. RGB sevmeyen kaç kişi var bilmem ama ışıksız sistemler daha hoş duruyorlar.

Eki Görüntüle 2129893
Çok güzel RGB ışıklara ve en son model bileşenlere sahip özel sıvı soğutmalı sistem topladık. Bol bol boru büktüğümüz ve hem performans olarak hem de görsel olarak üst düzey olan sistemi nasıl topladığımıza gelin beraber bakalım. Sıvı soğutmalı sistem topladık bu tarz bir sıvı soğutmalı sistem toplamak görsel açıdan bir şölen sunsa da iyi […]

Kaynak Technopat

Son model olması değil kaliteli olması önemli.

Eki Görüntüle 2129893
Çok güzel RGB ışıklara ve en son model bileşenlere sahip özel sıvı soğutmalı sistem topladık. Bol bol boru büktüğümüz ve hem performans olarak hem de görsel olarak üst düzey olan sistemi nasıl topladığımıza gelin beraber bakalım. Sıvı soğutmalı sistem topladık bu tarz bir sıvı soğutmalı sistem toplamak görsel açıdan bir şölen sunsa da iyi […]

Kaynak Technopat

2009 HP Special Edition kullanan ben😎🦍😎🦍👿👿 (sisteme takviye yaptım bu arada)

Son düzenleme:
2024 model simsiyah ışıksız bir sistem de bekliyorum şahsen. RGB sevmeyen kaç kişi var bilmem ama ışıksız sistemler daha hoş duruyorlar.

Bu hazırlanan sistem yine kötü değil, ışık bazı donanımlara yakışıyor. Şahsen RGB sevmem ama şu şunun gibi Kuzey Irak internet kafelerinden fırlamış olanlarda.

turbox-tx826-i7-860-16gb-ram-256gb-ssd-4gb-ekran-karti-masaustu-oyun-bilgisayari-orta-seviye-s...jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı