2024 R125 mi yoksa Arora GP250 mi?

BeTas

Hectopat
110cc scooter ile 7000-9000 km arası ve 6 yıllık bir tecrübem var. Motoru yükseltmek istiyorum ama iki model arasında kaldım. Biri Japon kalitesi ama gücü düşük, diğeri Çinli ama güzel özellikleri olan dolu bir model. Hangisini tercih etmem daha iyi olur?

Vitesli motor kullanmadım ama sorun olacağını düşünmüyorum.

Motor alırken parça ucuzluğu ve çevrendeki servislerin ne kadar iyi olduğunu göz önünde bulundur mutlaka.

Bütçem 250k ama birkaç ekipman alacağım, bu yüzden 220 ya da 230 olabilir. Bu arada naked motor sevmiyorum.

Neden olmadığında yazarsanız güzel olur bilgilenmiş olurum.

Ben senin yerinde olsam o bütçeye kesinlikle Çin malı bir motor almazdım öncelikle. İkinci el o fiyatlara 2020 model R25 alırdım herhalde. R125'in pahalı oldugunu dusunuyorum. Dediğin fiyatlara temiz motor bulman kolay. Kendi fikrim ben böyle yapardım ama arora falan uzak dur bence.

Arora motoru üretmiyor motoru birleştirmiyor da sadece üstüne kendi markasını yapıştırıp gönderiyor motor aslında vinto üretiyor arora ülkeye getiriyor o yüzden arora gibi kötü kaliteli olacağını düşünmüyorum. Ki motorun incelemelerini izlediğimde kimse çok kötü demiyor.

2.el RC 390 ya da R25 bakın.

R25 temiz yok olduğum bölgede RC390 de çok pahalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…