2024 Renault Megane icon alınır mı?

Secronpat

Hectopat
Herkese selamlar. Tanıdığımız bir firmada kullanılan 2024 model Renault Megane icon var. Sizce bir milyon yüz bin TL alınır mı? Ayrıca araç sorunsuz mudur? Diğer tavsiyelerinizi bekliyorum.

Herkese selamlar. Tanıdığımız bir firmada kullanılan 2024 model Renault Megane icon var. Sizce bir milyon yüz bin TL alınır mı? Ayrıca araç sorunsuz mudur? Diğer tavsiyelerinizi bekliyorum.
1milyon 100binden biraz daha çıkabilirseniz Opel Astra 2024 New Electric alabilirsiniz. 4 depoda 400 TL yakıt (elektrik) yakıyor (eve bağlı yavaş adaptör ile), 4 depo yaklaşık 1600 km gidiyor. Toplamda 7 saatte yavaş şarjda doluyor. Eğer hızlı şarj alabilirseniz yarım saatte %80 oluyor. Gayet avantajlı. Şerit tanıma, kendi kendine fren, rotaya kendini sürme gibi özellikler var. Aracın tek eksikleri şarj dinamosunun olmaması ve otopilotta önünde araç yokken durmaması.

Bana kalırsa Tesla alınmalı üstüne para eklenerek Model Y tercih edilebilir. Eğer iç araba dekorasyonuna önem veriyorsanız TOGG bile alınabilecek düzeyde.

Bana kalırsa Tesla alınmalı üstüne para eklenerek Model Y tercih edilebilir. Eğer iç araba dekorasyonuna önem veriyorsanız TOGG bile alınabilecek düzeyde.
Tesla derken 1.8 milyon tllik arabadan bahsediyorsunuz hocam, uzerine 700.000tl nasil eklensin?

Sorunsuz demek olmaz, genelde Japon araclari sorunsuz olur. Ama firmalarda kullanilan araclari almanizi tavsiye etmem, ben olsam o paraya 2020 1.6 Corolla alirdim. Deseydiniz ki sifira yakin sahis araci diye o zaman tabii ki Megane derdim.

Km si ne hocam 20bin km civarında vs ise alınabilir 1.3tce dir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…