2024 sıralamaları nasıl olur?

Hocam inşallah sen haklı çıkarsın. Ben 8 yazınca bayağı iyi bir sıralama çıkıyor 18k gibi bence 61,75 AYT ile 18k bir tık hayal... ( bunu kimse bilemez ve çok daha iyi gelme şansı bile var ama bence 6 net en gerçekçisi olacaktır. )

Tamam 6 olsun ben de yine geliyor. Bu sene 62 baya iyi bence geçen senelerde bile 30 k yapıyordun. Muratcan göre yazdım 1-2 net aşağı yukarı oynayabilir.

Tamam 6 olsun ben de yine geliyor. Bu sene 62 bayağı iyi bence geçen senelerde bile 30 k yapıyordun. Muratcan göre yazdım 1-2 net aşağı yukarı oynayabilir.

Evet bence de 60'lı netler bu deneme için idare edebilir çünkü 3D kalitesinde bir sınavdı. Fen adına basit olsa da matı 3D ile kapışabilecek seviyedeydi. Ama yine de 1-2K ile bilgisayar mühendisliği kaçırdığımız senaryo çok üzücü olur hocam :/ 1-2K çok kritik yer oynuyor. 23 gibi bir sınav gelse belki 70 üstünü çok rahat çıkartıp gidecektik.

Hocam valla bilgisayar mühendisliği artabilir ondan kaçabilir maalesef.

Tıp bile 30K'ya kadar her türlü okunuyor bu bilgisayar mühendisliği ( eğer artarsa ) 15k sonrası okunamayacak hale gelecek.. Nedir bu çektiğimiz arkadaş
Valla öğrenci kalitesi de çok fazla tyt geçen seneden zordu eşit yapmışlar aytde baya zordu 7 civarı fark olmuş iki sınavda.

Valla öğrenci kalitesi de çok fazla tyt geçen seneden zordu eşit yapmışlar aytde baya zordu 7 civarı fark olmuş iki sınavda.
@SeanStrickland hocam aynı netlerle 22-23 te ya 530k geliyor ya da 560k edb. bir soruyu hatırlamıyorum 30k oyunuyor. obp den dolayı 100k geri attı sıralama. Bu sene tahminen hangi aralıkta gelir?

Tam da dediğim gibi oldu, AYT sırtladı üstlere götürdü sıralamayı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…