2024 SuperB alınır mı?

Yer
Soul Society
İyi sosyaller arkadaşlar. Olabildiğince kısa sürede elimizdeki FC5 Civic aracı satıp yükseltmeyi düşünüyoruz ve cebimizde 3 milyon bütçe var. Aklımdan 2024 SuperB combi prestige geçiyor ancak sizin önerilerinizi de duymak isterim. DQ200'ün sorunlarının farkındayım mekatroniğini değiştirmek için bütçe ayırdık. Kafamı çelen bir diğer araç Accord. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kasada DQ200 yok DQ381 var bundan dolayı rahat olun, mantıklı bir araç. Ancak perfomans yönünden değerlendirme istiyorsanız Accord daha iyi

Yeni kasada DQ200 yok DQ381 var bundan dolayı rahat olun, mantıklı bir araç. Ancak performans yönünden değerlendirme istiyorsanız Accord daha iyi.

Emin misiniz? 1.5 TSI motorunun DQ200 kullandığına hemen hemen eminim eğer DQ381 kullandığına dair elinizde bir kaynak varsa paylaşabilir misiniz? Ayrıca performans önemli bir kriter değil önümdeki arabayı gerektiğinde sollayabileyim yeterli.

2024 1.5 TSI mild hybrid DQ200 kullanıyor. Ayrıca sizin alacağınız araç kaç km olacakta siz DQ200 problemlerinden çekiniyorsunuz

2024 1.5 TSI mild hybrid DQ200 kullanıyor. Ayrıca sizin alacağınız araç kaç km olacakta siz DQ200 problemlerinden çekiniyorsunuz

Yok hocam daha uzun süreçten bahsediyordum. Bu aracı bir aksilik olmazsa 7-8 sene değiştirmeyiz yüksek ihtimalle. Ayrıca baktığım ilan 36 bin kilometrede 3 milyon istiyor.combi versiyonu için değer mi, kafam karışıyor. Passat variant da bir seçenek sanırım hemen hemen aynı araba gibi duruyolar zaten.

Son düzenleme:
Yok hocam daha uzun süreçten bahsediyordum. Bu aracı bir aksilik olmazsa 7-8 sene değiştirmeyiz yüksek ihtimalle.

8 sene 2015 model Toledo aracımda da kullandım, şu an 1 yıldır yine güncel DQ200 kullanıyorum. Bu zamana kadar da 381 ve 200 şanzımanlarını ayrı ayrı çok uzun süreler kullandım. Bakımlarını aksatmayıp DSG kurallarına göre kullanırsanız sizi bırakın 7-8 sene 15 sene bile götürür. Bu araçların kuru kavramaları artık eskisi gibi değil içiniz rahat olsun.

Görüşünüz için teşekkürler hocam. Zaten şehir içinde oturmuyorum o yüzden bir nebze şanslıyım. Yeni nesillerin daha sorunsuz olduğunu okumuştum ben de, içimi rahatlattınız. Mesajımı güncelledim bu arada sizin mesajınızı görmeden önce ona da bir dönüş yapabilir misiniz?

Passat'ın üretiminin durması ve son gelen serisinin ülkemizde tutmayan kasa tipi station olmasından dolayı SuperB son yılların en gözde D segment aracı olabilir.

Combi konusuna gelince sizin ihtiyaçlarınıza göre tercih etmeniz gerekiyor. Sonuçta Combi versiyonunun bagaj hacmi sedana göre 45-50 litre daha fazla. Buradaki tek eksisi satarken yaşatacağı zorluk olabilir. Mesajımın ilk satırlarında dediğim gibi ülkemizde station wagon araçlar ilgi görmüyor. Ama siz uzun süre kullanacağız demişsiniz o yüzden combi olmasının bu konudaki eksisi bence kalkıyor.
Sedana göre belki birkaç ay daha geç satar ama illa o da satar

Station a duyulan ilgisizlik biraz üzücü ancak yapacak bir şey yok. Açıkçası station ın sağlayacağı ek yere ihtiyacımız var mı emin değilim fakat cam tavan opsiyonu hem tekrar satarken iyi bir artı hem de hoşuma giden bir özellik ve bence iç mekanı ferahlatıyor ayrıca bu bilginin doğruluğundan emin değilim fakat Reddit’te stationlarda kullanılan süspansiyonların daha konforlu olduğunu okumuştum. Ayrıca ben bu durumun böyle kalacağını sanmıyorum SUV kullanışlılığında Sedan şıklığında olduğu için SUV piyasası arttıkça Stationlara duyulan ilgi artacak gibi hissediyorum.

Reddit'te okuduğunuz bilgi tamamen doğru değil, değişkenlik gösterir. Bunun asıl sebebi station wagonların daha büyük bagaja sahip olması ve bundan dolayı arka yayların daha sert olmasıdır. Arka yaylar daha sert olmalı çünkü amortisörlerin yük altında çökmesinin engellenmesi gerekir. Ayrıca stationlarda arka taraf daha uzun ve ağır olacağı için arka süspansiyon biraz daha dengeli olabilir. Fakat bu dediklerim araçtan araca değişiklik gösterebilir. Detaylı kullanım yapmadan bilemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…