2024 TYT nasıl geçti?

Hocam mattan halat ve dosya sorusu boş. Coğrafyadan da 2 boş var, dediklerinin hepsine katılıyorum.

Bu arada kolay diyen dostlarımın forumdaki yarısı yarınki AYT'ye oynuyor. Psikoloji çok önemli, sağlam kalmaya çalışın. Sınav kolay değildi, son 2 seneye göre zordu. O yüzden bir tutmayın lütfen.

Yarın içinden geçin o Matematiğin.

Konya sorusunu Allah kahretsin hocam. Siz ne yaptınız Konya sorusunu acaba? Avrupa ile ilgili metinde bir şeyden bahsetmiyor ama cevap Avrupa. Saçmalık seviyesine gelin bu sene MEB girdi bir de işin içine daha zor oldu.
Kanka Avrupa'dan farklı değil. Cevap o olacak.

Aynen baba.

Çıkmış soruları da çözmüş biri olarak bence 2021'den sonraki en zor sınavdı. Kolay diyenler ya troll ya da cidden hazırlıklı girip yapmış elemanlar.

2021'den zordu bana göre 2021'de bile okuduğumu az çok anlıyordum. Şu Konya sorusu var ya başka bir şey demiyorum. Türkçeyi yaparken Türk olduğumu sorguladım. Gram anlaşılmıyordu hele o Konya sorusu düşündükçe çıldırıyorum. Neyse AYT basma zamanı. TYT'den zaten umut yoktu biliyorduk boş verin geçin AYT çalışın gerekirse sabaha kadar ama AYT basın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu sınavı deneme olarak karşıma çıkarsalar Matematik über kolay, Sosyal zor, Fen orta ve Türkçe'ye zor derdim. Ama 23 ve 22'yi baz alıp konuşmaya çalışıyorum. Bekleyelim, sınavın iyi geçtiyse ne mutlu. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…