2024 TYT nasıl geçti?

Aynen sakin sayın forum sakinleri.

Hocam ben kitapçığı doğru kodladım yerini işaretlediğimden emin değilim
Ama başımıza salon görevlisi geldi baktı kodlama kağıdına. Umarım işaretlemişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapma hocam. Somutlaştırmak nesneye indirgemekle olur. Orada fikirlerinden bahsediyordu.

Bende öyle düşünüyorum hocam somutlama ile alakalı bir şey göremedim metinin dışına çıkmamak lazım açıkca belki de biz doğru yaptık agnostiklik gibi oldu bu da neyse arkadaşlar her yerinize sağlık elinizden geleni yaptınız. AYT bakın bu saatten sonra sallayın TYT'yi. Bu arada zor yapmalarının sebebi bence hocam bir argüman üreteceğim katılır mısınız katılmaz mısınız orası size kalmış. Bence devlet artık çok mezun öğretmen ya da EA mezunu işsiz olduğu için sınavı zor yapıp büyük ihtimal AYT de zor gelecek çünkü bağlantılı gidiyorlar. 2021 TYT zordu AYT'si de zordu. Bu sınav da öyle olacak gibi duruyor. Millet meslek öğrensin diye bence ara eleman lazım olduğu için zorlaştırdılar bence. Kamuya girmek artık çok kolaylaştı ben böyle düşünüyorum. Katılırsınız katılmazsınız saçma gelebilir ama bence böyle. Neyse AYT çalışmaya gidin takmayın o soru böyle bu soru böyle diye manyak olursunuz. Farzedin ki TYT yok sadece AYT var. Mantık böyle olsun. Kurtuluş AYT'de TYT'de değil bunu unutmayın lütfen.

Bildiğim soruları, heyecandan yanlış işaretledim. Hayatım kaydı, size başarılar dostlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…