2024 TYT nasıl geçti?

AYT nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok TYT Türkçe paragraf yine yapılır da AYT Türkçede bilgi olmadan nasıl yapacağız arkadaş?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hacı bence benim yaptığım fakat açıklanmadan bilemeyiz.

Bana da o gibi geldi. Genel kapsamlı istiyor hocam bir şeyleri sanki hani denemekten zarar gelmez diyor öyle diyor böyle diyor sürekli. Bir ikilem arasındaydı ben de onu işaretledim ve büyük ihtimalle doğru umarım yani.

AYT nasıl yapacağım hiçbir fikrim yok TYT Türkçe paragraf yine yapılır da AYT Türkçede bilgi olmadan nasıl yapacağız arkadaş?

AYT edebiyata 2 saat bakın hocam hiç bilmeyen adam bile yapar o derece abartmıyorum yazarları ezberleyin yeter. Bir de kafiye redif söz sanatları hadi taş çatlasın 4 saat tarihe biraz bakın ama zor. İnkılapları ezberleyin yeter. Çok konu var tarihte yetişmez onun dışında coğrafya Full yorum yani AYT'de felsefeye bakın. Bir de din varsa dine bakın. Eğer sözelciyseniz onun dışında pek yapacağınız bir şey kalmıyor. 9 saatlik çalışma ile 35 yaparsınız eğer sınav kolay gelirse. TYT gibi gelmezse ki ben zor geleceğini düşünüyorum bağlantılılar çünkü Attığım şu videoyu izleyin en az 8 net ya bakın abartmıyor. Coğrafyanın kodlarına da bakın tabii yarın coğrafyayı fullersiniz 2 video izleseniz. İçiniz rahat olsun zaten bilgi soruyorlar. Biraz bir şey bilseniz yaparsınız kasmayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Trend37 Edison'lu sorunun cevabını söyleyebilir misin, zihnimde uyuşacak mı kontrol edeim.

Ben alzheimer oldum hocam sanırım hiçbir şey hatırlamıyorum felsefe soruları nasıldı sizce bu arada?

Geçen yıl da böyle kendin emin bir şekilde yok 70 tane işaretledim yok 80 tane yaptım kolaydı ez diye gezinen elemanlar vardı. Sonuçlar bir geldi hepsi 40-50 net.

Aynı ben ama bu sene farklı olarak mat yapamadım ben. Fenden 1 doğrum var göz yaşım pıt.

İnşallah hocam inşallah bizim sınıftaki kız çıkışta ağlayarak annesinin yanına gitti erkekler bile mutsuzdu. Ben de mutsuzdum gerçi nasıl bir sınav olduysa bilmiyorum. AYT'ye gözler dikilmiş durumda hedef o şu an. TYT çöp umarım AYT daha basit olur. Kıyı köşe çıkarsa sınav anında camdan atlarım şakasız.

Ne üzdü ne sevindirdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…