2024 yılı sınavları için kaynak kitap önerisi

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Merhabalar iyi günler. Ben üniversite bitirdim. 2024 yılında yapılacak olan TYT, AYT, DGS, KPSS sınavlarına girmeyi düşünüyorum. Elbet birinden biri olur diye düşünüyorum. Okul süreci boyunca hiçbir kaynağı takip etmedim. Şu anda hangi kaynak iyi bilmiyorum. Acaba bana gireceğim sınavlar için iyi olan test kaynakları önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

NOT: Matematiğim hatta sayısal derslerim 0 denecek seviyede. Ek olarak okuduğum sürede bütün sınav konularını unuttum diyebilirim. Yani her türlü sıfırım diyebilirim. Eğer olursa istediğim bölüm yazılım veya bilgisayar mühendisliği. Önereceğiniz kaynaklar kolaydan zora gidecek şekilde olursa çok sevinirim.

TYT matematik icin kolay: Karekok 0, acil TYT matematigin ilaci.
TYT matematik icin orta-zor: 345 matematik, bilgi sarmal, acil, orijinal.
AYT icin TYT kaynaklarinin AYT icin basilmis olanlari alinabilir. Fasikul ile ilerlemek isterseniz acil fasikul ya da apotemi fasikullerini oneririm.
Geometri ıcin: Onerdigim TYT kaynaklarinin geometri icin cikmis kitaplarini alabilirsiniz.

TYT fen icin: Genel olarak bilgi sarmal guzel, 345'in kaynaklari kullanilabilir.
DGS icin: Yukaridaki TYT kaynaklari kullanilir ve ustune tasari yayinlarinin kitabi eklenebilir orta zor bir kaynaktir. Sayisal mantik, sozel mantik icin tasari, pegem, yargi, ırem yayinlari kullanilabilir.
AYT fen icin: Fasikul ile ilerlemenizi tavsiye ederim burada fazla bilgim yok.

Aslında kitapları PDF olarak çıkarmayı düşünüyorum. Elimde Antrenmanlarla Matematik ve Aktif Matematik varmış.

Ben de hevesli değilim öylesi işlere ama yapacak bir şey yok ki. Kitap parası çıksın diye her gün eşekler gibi günlüğü 200₺ olan bir işte çalışıyorum.

Haklisiniz ben PDF uzerinde kucuk alanlar oluyor islem cozmesi eziyet onun icin ben sayisal kaynaklarda kullanmamayi tercih ettim yoksa bende satin almam.

Haklisiniz ben PDF uzerinde kucuk alanlar oluyor islem cozmesi eziyet onun icin ben sayisal kaynaklarda kullanmamayi tercih ettim yoksa bende satin almam.
Ben onu kağıda çözüyorum sonra köşesinden zımbalıyorum.

Ek olarak benim elimde olan Antrenmanlarla Matematik ve Aktif Matematik işe yarar mı?

Ben onu kağıda çözüyorum sonra köşesinden zımbalıyorum.

Ek olarak benim elimde olan antrenmanlarla matematik ve aktif matematik işe yarar mı?

Hocam ilk baslarda islem hatanizi minimuma indirecektir sonrasinda konulari gozunuz korkmadan ne oldugunu ogrenme acisindan iyidir kolay kaynaklar. Ama yaninda mutlaka orta bir kaynak bulunsun sadece kolay kaynaklar yetmiyor. Konu bittikten sonra orta kaynaktan da cozun derim tam oturmasi icin.

Yok eğer uygun değilse atacaktım ondan sordum. Şu gerekli parayı çıkarayım başlayacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…