RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Temmuz 2024 #1 8 GB VRAM size şu anki dönem için yeterli midir? En azından bir yapay zeka mühendisi için ne kadar yeterli olur sizce? (Bence yetersiz kalıyor.)
8 GB VRAM size şu anki dönem için yeterli midir? En azından bir yapay zeka mühendisi için ne kadar yeterli olur sizce? (Bence yetersiz kalıyor.)
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.075 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 10 Temmuz 2024 #2 Yetersiz diyemeyiz yeterlide diyemeyiz amaca yönelik olarak durum değişir, fakat oyunlar açısından düşünürsek yetersiz kalıyor.
Yetersiz diyemeyiz yeterlide diyemeyiz amaca yönelik olarak durum değişir, fakat oyunlar açısından düşünürsek yetersiz kalıyor.
bugra.xyz Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 43 10 Temmuz 2024 #3 RufatM dedi: 8 GB VRAM size şu anki dönem için yeterli midir? En azından bir yapay zeka mühendisi için ne kadar yeterli olur sizce? (Bence yetersiz kalıyor.) Genişletmek için tıkla... Yani evet ekran kartım güçlü olmasına rağmen VRAM yetersiz kalıyor hikayeli çoğu oyunu yüksek grafikte oynayamıyorum VRAM istiyorlar mecbur düşürmek zorunda kalıyorum
RufatM dedi: 8 GB VRAM size şu anki dönem için yeterli midir? En azından bir yapay zeka mühendisi için ne kadar yeterli olur sizce? (Bence yetersiz kalıyor.) Genişletmek için tıkla... Yani evet ekran kartım güçlü olmasına rağmen VRAM yetersiz kalıyor hikayeli çoğu oyunu yüksek grafikte oynayamıyorum VRAM istiyorlar mecbur düşürmek zorunda kalıyorum
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.041 Çözümler 53 10 Temmuz 2024 #4 RufatM dedi: 8 GB VRAM size şu anki dönem için yeterli midir? En azından bir yapay zeka mühendisi için ne kadar yeterli olur sizce? (Bence yetersiz kalıyor.) Genişletmek için tıkla... 2 sene içinde falan şimdiki 4 veya 6 GB VRAM durumuna düşecek. Sistem mi alacaksınız?
RufatM dedi: 8 GB VRAM size şu anki dönem için yeterli midir? En azından bir yapay zeka mühendisi için ne kadar yeterli olur sizce? (Bence yetersiz kalıyor.) Genişletmek için tıkla... 2 sene içinde falan şimdiki 4 veya 6 GB VRAM durumuna düşecek. Sistem mi alacaksınız?
barex52 Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 RufatM dedi: 8 GB VRAM size şu anki dönem için yeterli midir? En azından bir yapay zeka mühendisi için ne kadar yeterli olur sizce? (Bence yetersiz kalıyor.) Genişletmek için tıkla... Yetersiz
RufatM dedi: 8 GB VRAM size şu anki dönem için yeterli midir? En azından bir yapay zeka mühendisi için ne kadar yeterli olur sizce? (Bence yetersiz kalıyor.) Genişletmek için tıkla... Yetersiz
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.782 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 10 Temmuz 2024 #6 1080p'de genel olarak yeterli, 1440p'de yarı yarıya. Ancak gelecek senelerde 8 GB VRAM 1080p'de bile yetersiz kalmaya başlar.
1080p'de genel olarak yeterli, 1440p'de yarı yarıya. Ancak gelecek senelerde 8 GB VRAM 1080p'de bile yetersiz kalmaya başlar.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Temmuz 2024 #7 CS Relboron dedi: Yetersiz diyemeyiz yeterlide diyemeyiz amaca yönelik olarak durum değişir, fakat oyunlar açısından düşünürsek yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bence de özellikle oyun geliştiren,tasarım yapan kişilerin işi çok zor olacak. Burak Karabal dedi: 2 sene içinde falan şimdiki 4 veya 6 GB VRAM durumuna düşecek. Sistem mi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... 4060 ve ya 4070 almayı planlıyorum. 4070 için ilave para vermeye değdiğini düşünüyorum ancak yine de başka insanların fikirleri de önemli elbet.
CS Relboron dedi: Yetersiz diyemeyiz yeterlide diyemeyiz amaca yönelik olarak durum değişir, fakat oyunlar açısından düşünürsek yetersiz kalıyor. Genişletmek için tıkla... Bence de özellikle oyun geliştiren,tasarım yapan kişilerin işi çok zor olacak. Burak Karabal dedi: 2 sene içinde falan şimdiki 4 veya 6 GB VRAM durumuna düşecek. Sistem mi alacaksınız? Genişletmek için tıkla... 4060 ve ya 4070 almayı planlıyorum. 4070 için ilave para vermeye değdiğini düşünüyorum ancak yine de başka insanların fikirleri de önemli elbet.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.041 Çözümler 53 10 Temmuz 2024 #8 RufatM dedi: Bence de özellikle oyun geliştiren, tasarım yapan kişilerin işi çok zor olacak. 4060 veya 4070 almayı planlıyorum. 4070 için ilave para vermeye değdiğini düşünüyorum ancak yine de başka insanların fikirleri de önemli elbet. Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsun RTX 4070 daha mantıklı veya RX 7000 serisinden yüksek kartları da tercih edebilirsin.
RufatM dedi: Bence de özellikle oyun geliştiren, tasarım yapan kişilerin işi çok zor olacak. 4060 veya 4070 almayı planlıyorum. 4070 için ilave para vermeye değdiğini düşünüyorum ancak yine de başka insanların fikirleri de önemli elbet. Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsun RTX 4070 daha mantıklı veya RX 7000 serisinden yüksek kartları da tercih edebilirsin.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Temmuz 2024 #9 Burak Karabal dedi: Alabiliyorsun RTX 4070 daha mantıklı veya RX 7000 serisinden yüksek kartları da tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence de şuan ihtiyacım olmasa bekletip 50xx alırdım hatta. Ama bazı kişisel sebepler nedeniyle AMD ekran kartı tercih etmiyorum.
Burak Karabal dedi: Alabiliyorsun RTX 4070 daha mantıklı veya RX 7000 serisinden yüksek kartları da tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence de şuan ihtiyacım olmasa bekletip 50xx alırdım hatta. Ama bazı kişisel sebepler nedeniyle AMD ekran kartı tercih etmiyorum.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 10 Temmuz 2024 #10 RufatM dedi: Bence de şu an ihtiyacım olmasa bekletip 50xx alırdım hatta. Ama bazı kişisel sebepler nedeniyle AMD ekran kartı tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikle CUDA çekirdeği muhabbeti nedeniyle iş insanlarına AMD önermiyoruz. Hatta ben hiç AMD almayın diyorum.
RufatM dedi: Bence de şu an ihtiyacım olmasa bekletip 50xx alırdım hatta. Ama bazı kişisel sebepler nedeniyle AMD ekran kartı tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Özellikle CUDA çekirdeği muhabbeti nedeniyle iş insanlarına AMD önermiyoruz. Hatta ben hiç AMD almayın diyorum.