RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Temmuz 2024 #11 Mucize Kartal dedi: Özellikle CUDA çekirdeği muhabbeti nedeniyle iş insanlarına AMD önermiyoruz. Hatta ben hiç AMD almayın diyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacak biri için AMD aslında daha makul gibi geliyor bana. Ama iş için AMD ekran kartı saçma.
Mucize Kartal dedi: Özellikle CUDA çekirdeği muhabbeti nedeniyle iş insanlarına AMD önermiyoruz. Hatta ben hiç AMD almayın diyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacak biri için AMD aslında daha makul gibi geliyor bana. Ama iş için AMD ekran kartı saçma.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.698 Çözümler 26 10 Temmuz 2024 #12 RufatM dedi: Oyun oynayacak biri için AMD aslında daha makul gibi geliyor bana. Ama iş için AMD ekran kartı saçma. Genişletmek için tıkla... 6000 serisi çok hatası olan bir seri. 7000 serisi oyun için tercih edilebilir.
RufatM dedi: Oyun oynayacak biri için AMD aslında daha makul gibi geliyor bana. Ama iş için AMD ekran kartı saçma. Genişletmek için tıkla... 6000 serisi çok hatası olan bir seri. 7000 serisi oyun için tercih edilebilir.