2024 yılında Days Gone alınır mı?

Makaleler
2
Yer
Vilnius, Lithuania
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
- Macbook Air M3 15" (2024)

- TUF GAMING B650-PLUS WIFI MotherBoard
- GIGABYTE Geforce RTX 4070,
- Ryzen 7 7700,
- Corsair Vengeance 32GB 6600Mhz RAM,
- TUF 750W PSU 80+ Gold,
- SteelSeries Apex Pro Keyboard,
- Steel Series Aerox 5 Mouse,
- AOC CQ27G2 27" and AOC 24G2SP 24" Monitor,
- DeepCool LE520 Liquid Cooler,
Meslek
AI Researcher at Outlier.ai
RAM
32GB
SSD veya HDD modeli
1+1 TB SSD
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 4070Ti GIGABYTE
Anakart
B650M Plus WiFi
İşlemci
AMD Ryzen 7 7700
Herkese iyi sosyaller.

Days Gone oyununu almayı düşünüyorum ama kararsızım. Fiyat 12$. Oyunu daha önce oynayanlar, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Hikaye, oynanış ve optimizasyon açısından nasıldır? Açık dünyası ve düşman çeşitliliği tatmin edici mi? Tavsiye eder misiniz?

Oyunu oynamadım ama Epic Games'te 225TL

Oyunu oynamadım ama Epic Games'te 225TL
Esasinda fiyati muhim degil, Steam kutuphanemi zenginlestirmeye calisiyorum.
Oyun, zamanimi vermeye deger mi diye sormak istedim.

Esasinda fiyati muhim degil, Steam kutuphanemi zenginlestirmeye calisiyorum.
Oyun, zamanimi vermeye deger mi diye sormak istedim.

Çok üst seviye bir oyun değil. Sadece ana hikayeden ilerleyerek bitirebilirsin. Onun haricinde bence bir sürü saat gömmenin bir mantığı yok. Hikayesi iyi denebilir ortalama-iyi arası. Bildiğim kadarıyla optimizasyonunda bir sıkıntı yok rahat oynarsın. Açık dünya konusunda pek başarılı bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

Hikayesi ortalama karımızdan ayrı düşüyoruz ondan sonra da onu bulmak için araştırmalar yapıyoruz. Kısaca böyle.
Optimizasyonu gayet iyi 4070 Ti ile Full ayarlarda rahatça oynarsınız.
Alt yazılar bazen sapıtabiliyor erken ya da geç çıkabiliyor.
Oynanış fena olmasa da animasyonlar kötü.
Oynanışta bitirici hareketler olsa da kendini tekrar ediyor. Vuruş hissi meh. Düşman çeşitliliği zayıf daha çok hikayenin ilerleyen kısımlarında çeşitleniyor.
Zamanı yavaşlatıp sürüleri tarumar ediyorsunuz en iyi özellik bu diyebilirim.
Oyunda tam geliştim derken oyunun sonlarına gelmiş oluyorsunuz. Yani bol bol loot yapmanız lazım.

İlk 7-8 saat sıkıcı boş boş angarya görevlerden oluşuyor.
Açık dünyası vasat seviyede cansız yapılacak bir şey yok denebilir.
Yan görevleri berbat MP4 çalarım kayıp git onu al, birisi kamptan bir şey çaldı git onu yakala, birisi bir şey çaldı git onu hakla, birisi kamptan kaçtı git onu bul ve birisi bize sataşıyor git onu hakla gibi görevlerden oluşuyor. Kamp temizleme görevleri bolca var Far Cry gibi düşünebilirsiniz.
Oyunun hikayesi açıldıkça sürülerle kapışıyorsunuz en zevkli kısımlar burası tek sorun oyunun son 3 görevinde sürü yaptırıyor sadece. Kendiniz gidip sürülerle kapışmanız lazım yani. Sürü mekaniği çok güzel ama oyun sana çok az yaptırıyor daha çok açık dünyada sürü bölgelerine gidip haklıyorsunuz. Oyunun sonlarına doğru sürülerin haritada yerleri gösteriliyor.

Zombili far cry diyebilirim. 6.5/10
Dost kayaoğlunun düşüncesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Anladım. Teşekkürler. Söylediklerinize göre hiç zamanımı harcamaya değmeyecek bir oyunmuş gibi hissettim . Uzun zamandır Third-Person, gelişmeli, zombili, Single Player bir oyun arıyorum ama bir türlü bulamadım. Umarım elbet bir gün iyi bir tanesine denk geleceğim.

FPS olması sorun olmazsa Dying Light 2 önerebilirim. Son sürümünü alırsanız yeni çıkacak olan Dying Light Beast oyununuda bedava olacak.

Sürü görevlerini istediğim gibi tekrar tekrar oynayabiliyorum değil mi? Bana göre aşırı zevkli

Sürü görevlerini istediğim gibi tekrar tekrar oynayabiliyorum değil mi? Bana göre aşırı zevkli.

Tekrar tekrar oynayamazsınız. Onlarca sürü var zaten hepsini tek tek haklayabilirsiniz. Veya oyun ekranında challenge kısmı var. Sürülerle alakalı challengelar mevcut. Hikâye kısmında aynı sürüyü tekrar oynayamıyorsunuz ama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…