2024 yılında iPhone 7 alınır mı?

GangstPradise

Femtopat
Daha fazla  
Şu anda telefonum var ama elime biraz büyük geliyor hem onun için hem de yan telefonum olsun diye. 3000 ya da 3500 TL bandında bir iPhone 7 alınır mı sizce? Bir de iPhone tasarımını seviyorum onun için.

Şu anda telefonum var ama elime biraz büyük geliyor hem onun için hem de yan telefonum olsun diye. 3000 ya da 3500 TL bandında bir iPhone 7 alınır mı sizce? Bir de iPhone tasarımını seviyorum onun için.
Alınmaz.

Maksimum 1-1.5 senesi var uygulama desteği bitecek. Temizini bulmak imkansız gibi bir şey kronik sorunlu cihaz, ses entegresinin bağlandığı bölgedeki PCB sıkıntılarından dolayı Wi-Fi arızası veriyor, siz ne kadar tamir ettirirseniz ettirin 2 ay sonra yine bozuluyor 1500 lira vermek durumunda kalıyorsunuz. Ekran çözünürlüğü berbat, günümüzde kabul edilebilecek olan belki 7+ olabilir onu da almanızı önermiyorum dediğim gibi kronik sorunlu, bende vardı 1 senede 3 kere bozuldu kenarda duruyor şimdi yüzüne bakmıyorum. Daha eskilere bile tamamım kronik sorunu yoksa ancak 7 serisinin yüzüne bakılmaz şu an. Cihazların neredeyse hepsi anakart tamiri görmüş vasat halde. Benimki temiz diye satılıyordu pil değişmek için içini açtım işlemci braketi falan yok termal anlamda bir şey yok ana ekranda telefon 35 40 derece. 7 gerçekten çok kötü batarya anlamında, güçlendirilmiş batarya olmadan 7+ ile zor dayanıyordum geçen ay. Başka alternatifler değerlendirilmeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı