KBDALES Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 971 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #21 Alınmaz. Aktif olarak kullanıyorum çok kasıyor. Bazen trip atıyor açılmıyor falan. Bataryası hızlı bitiyor. iOS sürümü sorun yaşatıyor.
Alınmaz. Aktif olarak kullanıyorum çok kasıyor. Bazen trip atıyor açılmıyor falan. Bataryası hızlı bitiyor. iOS sürümü sorun yaşatıyor.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.136 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #22 KBDALES dedi: Alınmaz. Aktif olarak kullanıyorum çok kasıyor. Bazen trip atıyor açılmıyor falan. Bataryası hızlı bitiyor. iOS sürümü sorun yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işi aslında. Bende 7 kullanıyorum 8 yıllık ucuz bir cihaz ama dediklerinizi de hiç yaşamadım. Kimisi hala iPhone 6S kullanıyor, kimisi de 15 Pro'nun kasmasından şikayetçi.
KBDALES dedi: Alınmaz. Aktif olarak kullanıyorum çok kasıyor. Bazen trip atıyor açılmıyor falan. Bataryası hızlı bitiyor. iOS sürümü sorun yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... Teknoloji şans işi aslında. Bende 7 kullanıyorum 8 yıllık ucuz bir cihaz ama dediklerinizi de hiç yaşamadım. Kimisi hala iPhone 6S kullanıyor, kimisi de 15 Pro'nun kasmasından şikayetçi.
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #23 KBDALES dedi: Alınmaz. Aktif olarak kullanıyorum çok kasıyor. Bazen trip atıyor açılmıyor falan. Bataryası hızlı bitiyor. iOS sürümü sorun yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı hiç değişik.
KBDALES dedi: Alınmaz. Aktif olarak kullanıyorum çok kasıyor. Bazen trip atıyor açılmıyor falan. Bataryası hızlı bitiyor. iOS sürümü sorun yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... Bende olmadı hiç değişik.