2024 yılında M1 çipli MacBook Air alınır mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar MacBook Air M1 işlemcili ve 8 GB RAM MacBook almayı düşünüyorum. Bende şu anda Huawei Matebook D15 var ve sıkıntı şu ki RAM sıkıntısı yaşıyorum. MacBook da aynısını yaşar mıyım? Bütçem kısıtlı sahibinden sitelerde 16 GB RAM ve M2 işlemciyi 26k satıyorlar. M.2 çok istiyorum ancak çok pahalı. Sıfır alacak bütçem yok. M1 işlemci sıfır alabilirim. M.2 çipli kasası çok güzel. Onu istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Düzenleme: İşlemci demeye alışmışım, çip olarak algılayın siz :D

Şu an için 8 GB RAM'li hiçbir şey alınmaz M1 de eskimeye başladı artık.
Hocam yani macbook pili uzun gidiyor falan çok hoş duruyor. Sahibinden sitelerde 16 GB ram M2 işlemcili 26K bandında satanlar var sizce almalı mıyım? Sıfır bu arada. Yada üniversite de kullanabileceğim gaming laptop mı bakmalıyım? Daha bütçe dostu olanlar var.

macOS işletim sistemi Windows'a göre çok daha optimize RAM konusunda ama 8 GB RAM macOS için bile yetersiz bence. Bütçeniz yetiyorsa 2.el M.2'li bir MacBook alabilirsiniz temizini bulursanız ama bütçe yetmezse M1 MacBook da olur.

Merhaba. Yazılım geliştiricisiyim. Web üzerine çalışıyorum. M1 8GB kullanıyorum bana gayet yetiyor.
Hocam yazılıma aşırı meraklıyım bende yazılım öğrenmek istiyorum. 3 tane tanıdık arkadaşım da yazılım yapıyor, hepsinde de m1 işlemcili macbook air var. Yada acaba böyle bir şey mi almalıyım?
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,563572157.html
Ram konusunda da istediğim kadar arttırırım.

Hocam yazılıma aşırı meraklıyım bende yazılım öğrenmek istiyorum. 3 tane tanıdık arkadaşım da yazılım yapıyor, hepsinde de M1 işlemcili MacBook Air var. Ya da acaba böyle bir şey mi almalıyım?
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...0-15-6-full-hd-notebook-fiyati,563572157.html
RAM konusunda da istediğim kadar arttırırım.

Tavsiyem MacBook almanız. Yazılım geliştirirken konforunuzu gerçekten arttırıyor. Kullanıcı deneyimi çok rahat çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı