2024 yılında MTA oynanır mı?

Mance

Decapat
Merhaba daha önce hiç roleplay oynamamış birisiyim ve bilgisayarımda o kadar iyi değil. MTA roleplay 2024 yılında halen oynanır mı?

bu nasi soru kanka ne zaman ne istersen oynayabilirsin istersen 2003 yapimi delta force da oynarsin

bu nasi soru kanka ne zaman ne istersen oynayabilirsin istersen 2003 yapimi delta force da oynarsin
Daha önce hiç roleplay oynamadığım için ortamı bilmiyorum benden yaş olarak büyük kişilerle roleplay konusunda biraz tereddütteyim zorbalanır gibi hissediyorum

Daha önce hiç roleplay oynamadığım için ortamı bilmiyorum benden yaş olarak büyük kişilerle roleplay konusunda biraz tereddütteyim zorbalanır gibi hissediyorum
hicbisey olmaz kimse bilerek baslamadi cok genel olacak ama yas araligi da 13-18 diyim. rahatina bak

Hiçbir şey olmaz kimse bilerek baslamadi cok genel olacak ama yas araligi da 13-18 diyeyim. Rahatina bak.

Cevabınız için teşekkür ederim yaş konusunda içimi rahatlattınız oyun eski olduğu için aklımda 20-25 yaşındaki kişilerle roleplay yapacağım gibi bir düşünce oluştu iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…