ali guler.rc.lg Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar S23 FE veya Note 20 Ultra arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Yenilenmiş Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 20 256 GB Bronz Mükemmel Mükemmel Cep Telefonu Yenilenmiş Samsung ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 20 256 GB Bronz Mükemmel Mükemmel modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Samsung Galaxy S23 FE Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Note 20'yi S Pen ve QHD+ bulunduğu için almayı düşünüyorum ama bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
Arkadaşlar S23 FE veya Note 20 Ultra arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Yenilenmiş Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 20 256 GB Bronz Mükemmel Mükemmel Cep Telefonu Yenilenmiş Samsung ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 20 256 GB Bronz Mükemmel Mükemmel modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Samsung Galaxy S23 FE Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Note 20'yi S Pen ve QHD+ bulunduğu için almayı düşünüyorum ama bilemedim.
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Yenilenmiş telefon alınmaz. S23 FE almanızı öneririm.
R roxy34 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 705 Çözümler 4 8 Nisan 2024 #3 ali guler.rc.lg dedi: Arkadaşlar S23 FE veya Note 20 Ultra arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Yenilenmiş Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 20 256 GB Bronz Mükemmel Mükemmel Cep Telefonu Yenilenmiş Samsung ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 20 256 GB Bronz Mükemmel Mükemmel modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Samsung Galaxy S23 FE Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Note 20'yi S Pen ve QHD+ bulunduğu için almayı düşünüyorum ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... S23 FE daha iyi.
ali guler.rc.lg dedi: Arkadaşlar S23 FE veya Note 20 Ultra arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Yenilenmiş Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 20 256 GB Bronz Mükemmel Mükemmel Cep Telefonu Yenilenmiş Samsung ürünleri EasyCep'te! Yenilenmiş Yenilenmiş Samsung Galaxy Note 20 256 GB Bronz Mükemmel Mükemmel modellerini 12 taksitle almak için tıklayın. easycep.com Samsung Galaxy S23 FE Samsung Galaxy S23 FE SM-S711B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Note 20'yi S Pen ve QHD+ bulunduğu için almayı düşünüyorum ama bilemedim. Genişletmek için tıkla... S23 FE daha iyi.