2024 yılında PlayStation 2 alınır mı?

Smuya

Hectopat
Makaleler
16
Arkadaşlar ben bir iyi PC ve PS5 sahibiyim, ancak canım son 2 gündür retro oyunlar oynamak istiyor. Ben de kütüphanesi çok iyi olan ve ucuz olduğunu hatırladığım PS2’ye sahibinden’de baktım. 600 liraya bir ilan buldum ve satıcı her şeyinin eksiksiz kabloları falan her şeyi eksiksiz diyordu. Satın aldım sizce doğru bir karar mıydı? 2024 yılında bu cihazı almak bir hata mıydı?

Eğer eski oyunları oynamak istiyorsan oyna. Nostalji.

Ben koleksyon için seviyorum ama oyunlarını oynamak için adlıysan PS Plus Deluxe klasikler kataoğunda çoğu oyun var.

Eğer "en emülatör ile oynamam." diyen tayfadansan zaten PS2 oyunlarını oynamak için PS2 almaktan başka şansın yoktu ve bu soruyu sormazdın. Onun dışında eğer koleksiyonluk takıntın da yoksa emülatör ile oynamak varken fiziksel olarak PS2 almak çok mantıklı değil. Ama 600TL oldukça ucuz bir para.

Yeni oyunlarin grafikleri bazen bıktırıyor. Retro oyunlara dönmek eskiler için nimet gibi bir şey olmuş. Bence alıp oynamaya değer.

God of War üçlemesi için bile tekrar alınabilir bence mükemmel bir karar hocam.

Ben koleksiyon için seviyorum ama oyunlarını oynamak için adlıysan PS Plus Deluxe klasikler kataoğunda çoğu oyun var.
Eğer PS3'e çıkan Remastered sürümü saymazsak God of War 1 ve 2 PS Plus'ta yok. Ki bu ikisi zaten o nesilde sıkışıp kalmış ve en önemli olan oyunlardan sayılır.

God of War üçlemesi için bile tekrar alınabilir bence mükemmel bir karar hocam.
God of War için PS3 almak daha mantıklı olurdu. PS2'de sadece 2 tane God of War var. PS3'te 6 oyunun hepsi var ve ilk 4 oyun daha güncel grafikte.
Ha yine de ilk iki oyunu orijinal 480p ve kupa sistemi olmayan hâliyle deneyim etmek isteyen için PS2'de iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…