2024 yılında PS3 gamepadi alınır mı?

pwomwpw

Hectopat
Daha fazla  
Ben eskiden PS 3 kolu PC proqram ile bağlayıp kullaniyordum. Sonra PS3 kolu bozuldu sonra ise Ucom'un gamepad kullaniyordum tekrardan PS 3 kolu almak istiyorum sizce 2024 yılında PS 3 kolu alınır mı? PS4 kolu ise gereksiz pahalı. Sizce PS3 kolu 2024 yılında alınır mı?

Yani çok iyi titreşimi olsun.Çok az sürede tepki versin diyorsan dualshock 4 al.Öyle demiyorsan Ps 3 kolu işini görür.

Yani çok iyi titreşimi olsun. Çok az sürede tepki versin diyorsan DualShock 4 al. Öyle demiyorsan PS 3 kolu işini görür.

PS4 koluna o kadar da bütçem yok.

PS 3 titreşim modu oyunlarda çok kullanırsam. Bozulur mu titreşimi ?

PS3 üretimi yıllar önce durdurulduğu için piyasada sıfır orijinal kol yok. İnternette gördüğünüz o sıfır PS3 kollarının hepsi replika. İkinci el de makul orijinal bir kol bulmak zor.

PS3 üretimi yıllar önce durdurulduğu için piyasada sıfır orijinal kol yok. İnternette gördüğünüz o sıfır PS3 kollarının hepsi replika. İkinci el de makul orijinal bir kol bulmak zor.

Ben internetten almicamki. Hem istesedmde PS 4 kol falan alamam param yok. PC ıçin kullanacagim Xbox almak istedim fakat bulamadim o yuzden PS 3 alacagim.

Aldim PS 3 kolunu fakat şarj aleti cikmadi icinden o yuzden iade edip yenisini alacağım yarin.

Son düzenleme:
PS 3 kolu seni idare eder sanırım.Titreşim modu bozulsa bile yaptırırsan eski olduğundan çok para ödemessin.

Orijinal bulamadığın müddetçe alınmaz.
Orijinalleri de neredeyse yok denecek kadar az ve satıcılar en düşük 1400-1500'den satıyor.
Ben de DS3 sahibiyim,2. kolu halen edinemedim 5 sene oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…