2024 yılında PS4 alınır mı?

GTA 5, PES 24, ufc, Battlefield 1, Mortal Kombat 11.

Belki God of War da oynarım.

Almayın o zaman. Series S alın. Deseydiniz ki Sony oyunlarını oynayacağım (sadece GoW değil) o zaman düşünülürdü. PS4 de sözde Pro'su da alınmaz bu devirde hocam. Tercih sizin bu oyunları da Series S'te çok daha hızlı bir şekilde ve 60FPS ile yeni nesil sürümlerini oynayabilirsin. Ayrıca bilgisayarın varmış illa PS şartsa PS5 almaya zorlarsanız bütçenizi PS4 de almış olursunuz. PS3'ünüz de varmış zaten.

Hocam yeni oyunların bazıları hala PS4'e çıkıyor ben 2020 üzeri çıkan bir oyun hala oynamadım FIFA hariç benim fazla bütçem olmadığı ve PS5 aldıktan sonra neredeyse her oyunun 1000 TL civarı para bayma zorunluluğu olduğu için kesinlikle 4 alın eğer fazla bütçeniz yoksa Uncharted 4 200 marvels Spider-Man 100 lira falan artık.

Bu devirde PS4'e çok oyun beklemeyin anca FIFA ve pes gelir.

1 bu konuyu gördüğüm iyi oldu 2 hafta önce de ben aldım PS4 GTA 5 için almıştım bir de RE7 ve RE8 oynamak amacıyla almıştım ama pek de istediğim sonucu alamadım GTA 5 30 FPS oynadığımı görünce bir hayal kırıklığına uğramıştım sonra RE7 denedim ve 60 FPS oynadım bayağı güzeldi hatta tek oturuşta oyunu bitirdim RE8 daha almadım ama almayı da düşünmüyorum bilgisayarda bitireceğim sanırım şunu söyleyebilirim GTA 5 pek memnun etmicektir eğer 30FPS tamam diyosanız anlarım ama 60 istiyorum derseniz 60 FPS almadım ya da alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…