7000-8250 civarında olabilir 2.el ama bizim burası daha çok gelişmemiş olduğu için internetten sipariş etmek gerekiyor varmı 2.el internette olan series s serisi
Hayır yok siteye komisyonu bu yüzden ödüyoruz. Ürün size gelir bakarsınız çalışıyor onaylarsanız para satıcıya gider eğer sorunlu çıkarsa iade talebi oluşturursunuz paranızı geri alırsınız. Tabii kargoyu açarken video çekmekte yarar var.
Benim bütçem sadece PS4 yetiyor. 2024 yılında almak mantıklı mı? PS4 ve PS5 ile arasındaki oynayamayacağım oyunlar var mı? PS 4 hangi oyunları oynayabilirim?
7000-8250 civarında olabilir 2.el ama bizim burası daha çok gelişmemiş olduğu için internetten sipariş etmek gerekiyor varmı 2.el internette olan series s serisi
Series S'Nin tek sıkıntısı,depolama alanı az. Ayrı bi tane daha şey almanız gerekiyor ismini unuttum. Anca öyle, siz 300 gb bir alan kullanacaksınız max 4 oyun alır yani yanında şeyde alabilirsiniz.
Series S'Nin tek sıkıntısı,depolama alanı az. Ayrı bi tane daha şey almanız gerekiyor ismini unuttum. Anca öyle, siz 300 gb bir alan kullanacaksınız max 4 oyun alır yani yanında şeyde alabilirsiniz.