Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #41 Hoxameyi dedi: Peki oyunu indirdim oyundan sıkıldım bir tane daha indirecem depolama yetersiz silersek depolama alanı açılmaz mı Dolandırma ihtimali varmı peki Genişletmek için tıkla... Bi zahmet açılsın.
Hoxameyi dedi: Peki oyunu indirdim oyundan sıkıldım bir tane daha indirecem depolama yetersiz silersek depolama alanı açılmaz mı Dolandırma ihtimali varmı peki Genişletmek için tıkla... Bi zahmet açılsın.
Hoxameyi Femtopat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #42 SynSheen dedi: Evet açılır sorun olmaz zaten büyük açık dünyalı yeni oyunları doldurmazsanız içine yetecektir örneğin RDR2 88GB. Çok düşük bir ihtimal bilinçli olursanız işte ürünün paketini açarken video bulundurursanız bu ihtimali sıfıra indirmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler SynSheen dedi: Evet açılır sorun olmaz zaten büyük açık dünyalı yeni oyunları doldurmazsanız içine yetecektir örneğin RDR2 88GB. Çok düşük bir ihtimal bilinçli olursanız işte ürünün paketini açarken video bulundurursanız bu ihtimali sıfıra indirmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam tv de hdmi var ama sürekli çıkartmam gerek pcye bağlayabilirmiyim xboxu kasa lazımmı onun için Son düzenleme: 5 Ağustos 2024
SynSheen dedi: Evet açılır sorun olmaz zaten büyük açık dünyalı yeni oyunları doldurmazsanız içine yetecektir örneğin RDR2 88GB. Çok düşük bir ihtimal bilinçli olursanız işte ürünün paketini açarken video bulundurursanız bu ihtimali sıfıra indirmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler SynSheen dedi: Evet açılır sorun olmaz zaten büyük açık dünyalı yeni oyunları doldurmazsanız içine yetecektir örneğin RDR2 88GB. Çok düşük bir ihtimal bilinçli olursanız işte ürünün paketini açarken video bulundurursanız bu ihtimali sıfıra indirmiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam tv de hdmi var ama sürekli çıkartmam gerek pcye bağlayabilirmiyim xboxu kasa lazımmı onun için
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #43 Hoxameyi dedi: Tamamdır teşekkürler Peki hocam tv de hdmi var ama sürekli çıkartmam gerek pcye bağlayabilirmiyim xboxu kasa lazımmı onun için Genişletmek için tıkla... Monitörde HDMI girişi varsa bağlarsınız.
Hoxameyi dedi: Tamamdır teşekkürler Peki hocam tv de hdmi var ama sürekli çıkartmam gerek pcye bağlayabilirmiyim xboxu kasa lazımmı onun için Genişletmek için tıkla... Monitörde HDMI girişi varsa bağlarsınız.
efe911 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 507 Çözümler 3 5 Ağustos 2024 #44 Artık PS4'ün modası geçti.