WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Bütçem o kadar yok ve şahsen PS5'ı hiç sevmedim PS4 daha iyi geliyor bana GTA 5 Uncharted TLOU FIFA vs. benzeri oyunlar oynayacağım yani genel olarak birçok oyunu oynayacağım sıfır alacağım konsolu sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
Bütçem o kadar yok ve şahsen PS5'ı hiç sevmedim PS4 daha iyi geliyor bana GTA 5 Uncharted TLOU FIFA vs. benzeri oyunlar oynayacağım yani genel olarak birçok oyunu oynayacağım sıfır alacağım konsolu sizce alınır mı?
SOVNAY Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #2 Kanka PS 4 artik bitti sayilir bence bir sekilde PS 5 al.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.150 Çözümler 40 Yer New York 23 Temmuz 2024 #3 Alınır
WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #4 SOVNAY dedi: Kanka PS 4 artik bitti sayilir bence bir sekilde PS 5 al. Genişletmek için tıkla... Kanka şimdi şöyle ps5 hiç beğenmedim ben Xbox da benim bütçemi aşıyor o yüzden şahsen ben ps4 hastasıyım sayılır o yüzden
SOVNAY dedi: Kanka PS 4 artik bitti sayilir bence bir sekilde PS 5 al. Genişletmek için tıkla... Kanka şimdi şöyle ps5 hiç beğenmedim ben Xbox da benim bütçemi aşıyor o yüzden şahsen ben ps4 hastasıyım sayılır o yüzden
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #5 WingarMST dedi: Kanka şimdi şöyle ps5 hiç beğenmedim ben Xbox da benim bütçemi aşıyor o yüzden şahsen ben ps4 hastasıyım sayılır o yüzden Genişletmek için tıkla... Ps5 i niye begenmedin ki herşeyi daha iyi
WingarMST dedi: Kanka şimdi şöyle ps5 hiç beğenmedim ben Xbox da benim bütçemi aşıyor o yüzden şahsen ben ps4 hastasıyım sayılır o yüzden Genişletmek için tıkla... Ps5 i niye begenmedin ki herşeyi daha iyi
WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #6 uygr12 dedi: Ps5 i niye begenmedin ki herşeyi daha iyi Genişletmek için tıkla... Bilmem sevemedim bu nesil xbox daha iyi geliyo bana ona da param yetmiyor şahsen ps4 Pro alıcam ikinci el nasıl olur sizce
uygr12 dedi: Ps5 i niye begenmedin ki herşeyi daha iyi Genişletmek için tıkla... Bilmem sevemedim bu nesil xbox daha iyi geliyo bana ona da param yetmiyor şahsen ps4 Pro alıcam ikinci el nasıl olur sizce
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #7 WingarMST dedi: Bilmem sevemedim bu nesil xbox daha iyi geliyo bana ona da param yetmiyor şahsen ps4 Pro alıcam ikinci el nasıl olur sizce Genişletmek için tıkla... Pro nün gücü iyi fakat artık oyunlar yavaş yavaş PS4 e çıkmıyor
WingarMST dedi: Bilmem sevemedim bu nesil xbox daha iyi geliyo bana ona da param yetmiyor şahsen ps4 Pro alıcam ikinci el nasıl olur sizce Genişletmek için tıkla... Pro nün gücü iyi fakat artık oyunlar yavaş yavaş PS4 e çıkmıyor
WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #8 uygr12 dedi: Pro nün gücü iyi fakat artık oyunlar yavaş yavaş PS4 e çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Çıktığı kadar hocam zaten yeni oyunları aşırı sevmiyorum eski oyunlar beni daha çok sarıyo o yüzden mesela Uncharted 4 çok severim o yüzden alıcam
uygr12 dedi: Pro nün gücü iyi fakat artık oyunlar yavaş yavaş PS4 e çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Çıktığı kadar hocam zaten yeni oyunları aşırı sevmiyorum eski oyunlar beni daha çok sarıyo o yüzden mesela Uncharted 4 çok severim o yüzden alıcam
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #9 WingarMST dedi: Çıktığı kadar hocam zaten yeni oyunları aşırı sevmiyorum eski oyunlar beni daha çok sarıyor o yüzden mesela Uncharted 4 çok severim o yüzden alacağım Genişletmek için tıkla... O zaman bence alınır zaten gücü de iyi bence Xbox'a hiç gitmeyin Uncharted ıda seviyor mussunuz PS'nin özel oyunları çok güzel
WingarMST dedi: Çıktığı kadar hocam zaten yeni oyunları aşırı sevmiyorum eski oyunlar beni daha çok sarıyor o yüzden mesela Uncharted 4 çok severim o yüzden alacağım Genişletmek için tıkla... O zaman bence alınır zaten gücü de iyi bence Xbox'a hiç gitmeyin Uncharted ıda seviyor mussunuz PS'nin özel oyunları çok güzel
WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #10 uygr12 dedi: O zaman bence alınır zaten gücü de iyi bence Xbox'a hiç gitmeyin Uncharted ıda seviyor mussunuz PS'nin özel oyunları çok güzel Genişletmek için tıkla... İkinci el alıcam almalı mıyım
uygr12 dedi: O zaman bence alınır zaten gücü de iyi bence Xbox'a hiç gitmeyin Uncharted ıda seviyor mussunuz PS'nin özel oyunları çok güzel Genişletmek için tıkla... İkinci el alıcam almalı mıyım