WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #41 uygr12 dedi: Hem hadi PC si olsa anlarım neden alınmasın bunları oynamak için uncharted ada çöp demissin belli olmuş oyun anlayışın Genişletmek için tıkla... Aga pc var ama pc çöp 3.nesil i3-3220 ve GT730 var o yüzden alıyorum
uygr12 dedi: Hem hadi PC si olsa anlarım neden alınmasın bunları oynamak için uncharted ada çöp demissin belli olmuş oyun anlayışın Genişletmek için tıkla... Aga pc var ama pc çöp 3.nesil i3-3220 ve GT730 var o yüzden alıyorum
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #42 WingarMST dedi: Aga pc var ama pc çöp 3.nesil i3-3220 ve GT730 var o yüzden alıyorum Genişletmek için tıkla... PC de öyleyse senin için iyi olur
WingarMST dedi: Aga pc var ama pc çöp 3.nesil i3-3220 ve GT730 var o yüzden alıyorum Genişletmek için tıkla... PC de öyleyse senin için iyi olur
WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #43 uygr12 dedi: PC de öyleyse senin için iyi olur Genişletmek için tıkla... Aynen üniversitete giderken alıcak babam onun için idare etmelik alıyorum hem belki yurda götürmeye izin varsa yurtda oynarız
uygr12 dedi: PC de öyleyse senin için iyi olur Genişletmek için tıkla... Aynen üniversitete giderken alıcak babam onun için idare etmelik alıyorum hem belki yurda götürmeye izin varsa yurtda oynarız
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #44 WingarMST dedi: Aynen üniversitete giderken alıcak babam onun için idare etmelik alıyorum hem belki yurda götürmeye izin varsa yurtda oynarız Genişletmek için tıkla... İyi hayırlı olsun o zaman
WingarMST dedi: Aynen üniversitete giderken alıcak babam onun için idare etmelik alıyorum hem belki yurda götürmeye izin varsa yurtda oynarız Genişletmek için tıkla... İyi hayırlı olsun o zaman
WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #45 uygr12 dedi: İyi hayırlı olsun o zaman Genişletmek için tıkla... Sağol ama babamı ikna etmem lazım o da çok ikna olmaz aslında kendisi oyun oynamamı istemiyor ama bizim cs2 takımımız var
uygr12 dedi: İyi hayırlı olsun o zaman Genişletmek için tıkla... Sağol ama babamı ikna etmem lazım o da çok ikna olmaz aslında kendisi oyun oynamamı istemiyor ama bizim cs2 takımımız var
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #46 WingarMST dedi: Sağol ama babamı ikna etmem lazım o da çok ikna olmaz aslında kendisi oyun oynamamı istemiyor ama bizim cs2 takımımız var Genişletmek için tıkla... İyi umarım ikna olur istediğin olur
WingarMST dedi: Sağol ama babamı ikna etmem lazım o da çok ikna olmaz aslında kendisi oyun oynamamı istemiyor ama bizim cs2 takımımız var Genişletmek için tıkla... İyi umarım ikna olur istediğin olur
WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #47 uygr12 dedi: İyi umarım ikna olur istediğin olur Genişletmek için tıkla... Umarım aklımda bi iki kurnazlık var abımı kullanıcam ama onun için
uygr12 dedi: İyi umarım ikna olur istediğin olur Genişletmek için tıkla... Umarım aklımda bi iki kurnazlık var abımı kullanıcam ama onun için
thecls Kilopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2024 #48 WingarMST dedi: Umarım aklımda bir iki kurnazlık var abımı kullanacağım ama onun için Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam aldınız mı?
WingarMST dedi: Umarım aklımda bir iki kurnazlık var abımı kullanacağım ama onun için Genişletmek için tıkla... Naptınız hocam aldınız mı?
WingarMST Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #49 thecls dedi: Naptınız hocam aldınız mı? Genişletmek için tıkla... PS5 alıcam hocam inşallah abimi bekliyorum bende birikim yapıp birlikte alıcaz
thecls dedi: Naptınız hocam aldınız mı? Genişletmek için tıkla... PS5 alıcam hocam inşallah abimi bekliyorum bende birikim yapıp birlikte alıcaz
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #50 WingarMST dedi: PS5 alıcam hocam inşallah abimi bekliyorum bende birikim yapıp birlikte alıcaz Genişletmek için tıkla... Doğru karar olmuş bence hayırlı olsun
WingarMST dedi: PS5 alıcam hocam inşallah abimi bekliyorum bende birikim yapıp birlikte alıcaz Genişletmek için tıkla... Doğru karar olmuş bence hayırlı olsun