2024 yılında PS4 veya PS3 alınır mı?

Daha fazla  
PS4 veya PS3 almak istiyorum oynayacağım oyunlar GTA 5 RDR 2 pes FIFA gibi oyunlar oynayacağım hayatımda hiç PlayStation'ım olmadı bu yüzden çok hevesim var. Deluxe da alacağım yani çok güncel oyun delisi değilim şu an bile bilgisayarımda San Andreas oynuyorum. :D alınır mı? Alınırsa da Pro, Slim, fat?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 veya PS3 almak istiyorum oynayacağım oyunlar GTA 5 RDR 2 pes FIFA gibi oyunlar oynayacağım hayatımda hiç PlayStation'ım olmadı bu yüzden çok hevesim var. Deluxe da alacağım yani çok güncel oyun delisi değilim şu an bile bilgisayarımda San Andreas oynuyorum. :D alınır mı? Alınırsa da Pro, Slim, fat?
PS4 hala alınabilir bence ama PS3 alınmaz artık. PS4 alıcaksan Pro veya Slim al Pro 4K destekliyor.

Bende senin kafadayım aynı eski oyunmuş yeni oyunmuş fark etmez. O yüzden PS3 aldım çoğu oyunu oynuyorum daha sonrasında PS4'e geçeceğim. Bence PS3 al ısınırsın PS'ye sonra yükselt kendini PS3'te fat kasaya sakın bulaşma elinde patlar en iyisi Slim kasa ama bulmazsan süper slimde alınır.

Ps4 alın ama PlayStation'nız olmamış pcde san andreas oynuyorsunuz yani donanım olarak sanırım beklentiniz yok oyunlarına bakın ancak pc'nizi yükseltmeniz daha iyi.

PS4 alın ama PlayStation'nız olmamış PC'de San Andreas oynuyorsunuz yani donanım olarak sanırım beklentiniz yok oyunlarına bakın ancak PC'nizi yükseltmeniz daha iyi.

Doğru söylediniz hocam grafik beklentimde yok alışkın değilim arkadaşlarla 2 el FIFA atarız olur biter elimde de kutuda biraz oyun var PS4 beni 3-4 sene idare eder sanırım.

Bende senin kafadayım aynı eski oyunmuş yeni oyunmuş fark etmez. O yüzden PS3 aldım çoğu oyunu oynuyorum daha sonrasında PS4'e geçeceğim. Bence PS3 al ısınırsın PS'ye sonra yükselt kendini PS3'te fat kasaya sakın bulaşma elinde patlar en iyisi Slim kasa ama bulmazsan süper SLI'mde alınır.

Hocam PS3'ünüz kırıkmı yoksa orijinal mi kırık olanlara bakıyorum bazen performansı nasıl ayrıca PS3 yavaşlama oluyor mu?

Doğru söylediniz hocam grafik beklentimde yok alışkın değilim arkadaşlarla 2 el FIFA atarız olur biter elimde de kutuda biraz oyun var PS4 beni 3-4 sene idare eder sanırım.

Hocam PS3'ünüz kırıkmı yoksa orijinal mi kırık olanlara bakıyorum bazen performansı nasıl ayrıca PS3 yavaşlama oluyor mu?

Benimki aldığımda kırık değildi sonradan kendim cihazı kırdırdım performans kaybı yaşanmıyor takır takır çalışıyor.

Yavaslama olmuyor ama grafikler hic iyi degil ps3'te,ben direk ps4 alirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı