Ubisoft'ta mükemmel indirim fırsatı ile almayı düşünüyorum. Türkçe yama ile oynayacağım ama arkadaşım bana ona o para verilmez, direkt iade edeceksin falan dedi. Gerçekten öyle mi, oyun kötü mü? Küçüklüğümden beri bu oyunu istiyorum.
Ubisoft'ta mükemmel indirim fırsatı ile almayı düşünüyorum. Türkçe yama ile oynayacağım ama arkadaşım bana ona o para verilmez, direkt iade edeceksin falan dedi. Gerçekten öyle mi, oyun kötü mü? Küçüklüğümden beri bu oyunu istiyorum.
Eğer south park karakterleri ve mizahı hakkında bilgiliysen çok seversin. İlk iki oyunu komik ve eğlenceli, ama son çıkan Snowday'den bahsediyorsak eğer ben de paraya değer olduğunu düşünmüyorum pek, beraber oynayacak arkadaşın varsa eğlenceli ama onun dışında zevkli değil.
Stick of Truth Obsidian'ın elinden çıkmış bir iş. Daha önce Fallout New Vegas'ı yapan adamların. Oyunda bu sebeple baya iyi. Fractured ise Ubisoft'un kendi yaptığı devam oyunu. Meh işte kalitesinde.