2024 YKS için geç mi kaldım?

v1ncent

Hectopat
Dil öğrencisiyim, TYT olarak sadece Türkçe bitti, diğer derslere daha başlamadım. YDT için de reading, vocabulary testleri çözüyorum ve kelime çıkarıyorum. Dil sınavından yana sıkıntım yok ama TYT için geç mi kaldım? 10. sınıftan bile başlayanları görünce böyle düşünmeye başladım açıkçası.

Aslında hâlâ geç değil. Matematiğiniz nasıl?

10. Sınıftan basliyanlar aşırı derecede az sıkıntı etme

@v1ncent anlıyorum, Matematiğe de gereken önemi göstermen gerektiğini zaten biliyorsundur. Matematiği 15 net ve üzeri yapabilirsen çok iyi olur, şimdiden çalışmalara başla ve elinden geldiğince de sürdürmeye çalış.

@v1ncent, merak ettim. Ne yaptınız? Ne kazandınız acaba?

Son düzenleme:
10 binden mezuna bıraktım hocam. YDT kötü geldi maalesef.

@v1ncent, anlıyorum. Bu sene daha iyi yapacağınızı umuyorum. Başarılar dilerim, kolay gelsin.

Bence henüz geç kaldınız sayılmaz. Dilci olmanız TYT bitirmeniz açısından avantaj gibi geliyor. YouTube üzerinden anlatımı size uyan hocaların kamp videolarını takip etmenizi öneririm. Sıkı bir çalışmayla birkaç ay içerisinde bitirmiş olacaksınızdır. Sonrasında da denemelerle netlerinizi güzelce arttırırsınız. Yeter ki başlayın. Ocak gibi aylara ertelenmesi sizi strese sokacaktır. Stres yüzünden veriminiz düşebilir. İşte o zaman işler sarpa sarar. Mezuna bıraktığınız sıralamada gayet iyi diye düşünüyorum. İyi çalışmalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…