İtxomotime Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 119 1 Nisan 2024 #1 Geçen sene TYT ve AYT icin bolca örnek soru yayınlanmıştı fakat bu sene yok ya da ben bulamadım. Örnek soru yayınlanmayacak mı bir bilginiz var mı bu konuda?
Geçen sene TYT ve AYT icin bolca örnek soru yayınlanmıştı fakat bu sene yok ya da ben bulamadım. Örnek soru yayınlanmayacak mı bir bilginiz var mı bu konuda?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.755 Makaleler 8 Çözümler 236 Yer İstanbul 1 Nisan 2024 #2 Sınava yakın bir süre kala yayınlamıyorlar mıydı? Çok elzemse güncel MEB kitaplarındaki sorulara bakmanızı öneririm. Onlar da sınava yakın soruyorlar.
Sınava yakın bir süre kala yayınlamıyorlar mıydı? Çok elzemse güncel MEB kitaplarındaki sorulara bakmanızı öneririm. Onlar da sınava yakın soruyorlar.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.056 Makaleler 1 Çözümler 566 1 Nisan 2024 #3 Bu yıl yayınlamadı ama kesinlikle atacagım linkten 3 adım ve 4 4'lükleri coz. YKS Hazırlık | OGM Materyal ogmmateryal.eba.gov.tr
Bu yıl yayınlamadı ama kesinlikle atacagım linkten 3 adım ve 4 4'lükleri coz. YKS Hazırlık | OGM Materyal ogmmateryal.eba.gov.tr