2024 YKS soruları çalındı iddiası doğru mu?

Daha fazla  
Screenshot_20240608_235058_Telegram.jpg

Screenshot_20240608_235029_Telegram.jpg

Coğrafya soruları yayında çözülmüş diyorlar. Ne kadar doğru bilemem fakat sorular bir Discord sunucusunda paylaşılmış.

Eğer bu doğruysa sınav binasına kapanan hocalar falan vardı hani dışarıya kağıt bile çıkmıyor diyorlardı. Bayağı iyi korunuyormuş nasıl öğrenmiş bilmiyorum ama şundan eminim bu kişinin bile haberi oluyorsa kendilerinden olanların kim bilir ne bildikleri vardır.
İptal edilmez bu arada umurlarında olmaz nasıl olsa denetleyici hiçbir kurum yok binlerce kişi 500 puan yapsın gene takmazlar.

Eğer bu doğruysa sınav binasına kapanan hocalar falan vardı hani dışarıya kağıt bile çıkmıyor diyorlardı. Bayağı iyi korunuyormuş nasıl öğrenmiş bilmiyorum ama şundan eminim bu kişinin bile haberi oluyorsa kendilerinden olanların kim bilir ne bildikleri vardır.
İptal edilmez bu arada umurlarında olmaz nasıl olsa denetleyici hiçbir kurum yok binlerce kişi 500 puan yapsın gene takmazlar.
Dediğiniz gibi, engellemenin bir yolu yok. Soruyu hazırlayanlar 1 ay dünyadan izoleler ama bir şekilde sorular kaçırılabiliyor demek ki. Ben de düşünmüyorum iptal olacağını.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı