W world Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 750 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #31 Erpol dedi: PS oyun salonu, internet kafe, kıraathane, eğlence kulübü vb. işyerleri eğlence sektörüne girdiğinden ustalık, kalfalık belgeleri gerekli değildir. Daha detaylı bilgiyi belediyenin ruhsat işleri ofisinden alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar satisi için gerekli mi?
Erpol dedi: PS oyun salonu, internet kafe, kıraathane, eğlence kulübü vb. işyerleri eğlence sektörüne girdiğinden ustalık, kalfalık belgeleri gerekli değildir. Daha detaylı bilgiyi belediyenin ruhsat işleri ofisinden alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar satisi için gerekli mi?
Erpol Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.212 Çözümler 9 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG G751JT Gaming Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Teknisyen 5 Şubat 2024 #32 world dedi: Bilgisayar satisi için gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Eğer satış ile birlikte teknik servis hizmeti de verecekseniz gerekli yoksa değil.
world dedi: Bilgisayar satisi için gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Eğer satış ile birlikte teknik servis hizmeti de verecekseniz gerekli yoksa değil.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 5 Şubat 2024 #33 WoqZ dedi: İş yeri açmak için alınacak 6 PS5 zenginlik olarak görünüyor. Ne hale geldik be. Genişletmek için tıkla... Vallahi istesem 6 tane PS5'i şu anda alabilirim ama hiç de zengin falan değilim. Milletin zenginlik kriteri çok düşük. Tavuk döner yerine et döner yiyorsun zengin diyorlar, bu ne be?
WoqZ dedi: İş yeri açmak için alınacak 6 PS5 zenginlik olarak görünüyor. Ne hale geldik be. Genişletmek için tıkla... Vallahi istesem 6 tane PS5'i şu anda alabilirim ama hiç de zengin falan değilim. Milletin zenginlik kriteri çok düşük. Tavuk döner yerine et döner yiyorsun zengin diyorlar, bu ne be?
emre_2280 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 1.580 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #34 Ömer Faruk Koç dedi: Dükkanda alan sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... Başka dükkan bakmakta fayda var ama 6 masayla tek çalışmanız lazım. Birde eleman olursa pek karlı olmaz.
Ömer Faruk Koç dedi: Dükkanda alan sıkıntısı var. Genişletmek için tıkla... Başka dükkan bakmakta fayda var ama 6 masayla tek çalışmanız lazım. Birde eleman olursa pek karlı olmaz.
BerkyK Kilopat Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 117 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2024 #35 Ömer Faruk Koç dedi: Sermaye sorunu yok da dükkanda alan sorunu var o yüzden PS5 açmak istiyorum. Dükkanda alan sıkıntısı var. İleride 4'te 3 gibi olacak zaten 5 ile başlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alan sıkıntısı var demişsiniz 150 metre kare altına PS kafe ruhsatı alamazsınız önce araştırmanızı öneririm.
Ömer Faruk Koç dedi: Sermaye sorunu yok da dükkanda alan sorunu var o yüzden PS5 açmak istiyorum. Dükkanda alan sıkıntısı var. İleride 4'te 3 gibi olacak zaten 5 ile başlamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Alan sıkıntısı var demişsiniz 150 metre kare altına PS kafe ruhsatı alamazsınız önce araştırmanızı öneririm.