2024'te 0 bir oyuncu Valorant mı CS2 mi oynamalı?

CS kitlesi iyi mi yani? Clutch or Kick muhabbeti de CS'den çıktı.

Yaklaşık 1.5 sene Valorant 5 yıldan fazladır da CS deneyimlemis biri olarak Valorant'ın kitlesinin daha berbat olduğunu düşünüyorum onu geçtim CS kitlesi iyi demedim CS de kitleden çok hile daha çok göze batıyor CS'yi oynayıp bırakmış birine indir oynayalım desem hilelerle ilgili bir yanıtı olacaktır kitleden önce. Sonuç olarak arkadaşa ikisini de oynama dedim ikisi de birbirinden berbat oyunlar oyunun neden kaybettiğinin ne önemi var ki hileyi de engelleyemezsin kitleyi de.

Altın rankının üstünü görmemiş kişiler kitle muhabbeti yapıyor. Düşük elolarda yaşı küçük kişilerde daha çok oluyor ve küçük yaşlı kişilerin de sıkıntı çıkarma ihtmali artıyor. Benim oyunlarıma 5-6 oyunda bir anca sıkıntılı bir tip geliyor onu da sessize alıp geçiyorum.

Orada da iletişim zor dil bilgin olsa da şiveli konuşanlar var.

Ben genelde chat üzerinden yazışıyorum, benim böyle yaptığımı görenlerde aynısını uyguluyor ama ne kadar işlevli bir taktik tartışılır.

Başlık gayet açıklayıcı. Hayatımda hiç bu oyunları oynamadim. Oynadıysam da maksimum 1 2 saat. Benim gibi biri için hangi oyun daha mantıklı?

CS2 hile dolu 12000 elo üstü lobiler Full hile ayrıca Valorant'ta çok toksik kitleye sahip ikisini de oynama.

Adam ilk kez oynayacağı ve düşük rütbeden başlayacağı için kitle sorunu var olacak.

CS2 hile dolu 12000 elo üstü lobiler Full hile ayrıca Valorant'ta çok toksik kitleye sahip ikisini de oynama.

Kaç kere diyeceğim bilmiyorum ama bu sadece Türkiye sunucularına özel. Hiç Frankfurt falan girdin mi çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…