2024'te 2.el iPhone 11 alınır mı?

Swixy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki telefon Samsung j7+, bunu değiştireceğim. iPhone 11 buldum Face ID çalışmıyor 11.750TL. Face ID çalışıyor, pil sağlığı 75 15.000TL alınır mı sizce? 6 ay garanti sunuyor telefoncu. Siz olsaydınız neler alırdınız? İkisi de 64 GB.

15K olanın pil masrafı da senden gidecek. J7 Plus modelinden sonra çağ atlamış olursun. Bu fiyattaki Android modellerinden ekran dışında pek çoğundan hala daha iyi cihaz 11. 64 GB de sorun oluşturabilir. Face ID çalışmayan modelin pil sağlığı ne durumda?

Fiyatları aşırı yüksek, %75 için 2-2.5 arası batarya masrafı harcıyacan.

1100TL dedi batarya fiyatına.

100 olması lazım. Bir de GB konusunda pek oyun oynayan birisi değilim TikTok Instagram WhatsApp falan yüklerim yani yeterli olur 64 GB

3 yılda 14 düşüş gayet normal.

Sizce Face ID calışmıyan alınır mı? O fiyata iPhone X modelleri var mantıklı geldi yüz tanıma özelliği olmadanda acarım yani telefonu.

Şimdi faturasına baktım 2019da çıktığı zaman almışım.

Sizce Face ID calışmıyan alınır mı? O fiyata iPhone X modelleri var mantıklı geldi yüz tanıma özelliği olmadanda acarım yani telefonu.
Face id olmayanı alın, face id pahalı diye biliyorum emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…