memo68 Picopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2024 #11 Opikanaba dedi: Anlamanın pek yolu yok. Genişletmek için tıkla... Isı degerı ıcın falan fumark bakarıma ama dıyer degerler ıcın bir program onerın var mı? Kenobii dedi: 7K ya 3070 Ti çok zor eğer sorunsuz ise hemen al. Çünkü kaliteli model ve temizlerine 10k istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden hemen konu açtım garip ama alacagım gibi
Opikanaba dedi: Anlamanın pek yolu yok. Genişletmek için tıkla... Isı degerı ıcın falan fumark bakarıma ama dıyer degerler ıcın bir program onerın var mı? Kenobii dedi: 7K ya 3070 Ti çok zor eğer sorunsuz ise hemen al. Çünkü kaliteli model ve temizlerine 10k istiyorlar. Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden hemen konu açtım garip ama alacagım gibi
HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #12 memo68 dedi: Isı degerı ıcın falan fumark bakarıma ama dıyer degerler ıcın bir program onerın var mı? Evet o yüzden hemen konu açtım garip ama alacagım gibi Genişletmek için tıkla... Aldın mı?
memo68 dedi: Isı degerı ıcın falan fumark bakarıma ama dıyer degerler ıcın bir program onerın var mı? Evet o yüzden hemen konu açtım garip ama alacagım gibi Genişletmek için tıkla... Aldın mı?