2024'te Battlefield 4 hala oynanır mı?

Edgar Davids

Decapat
Merhaba, Steam indirimleri bitmeden önce Battlefield 4 almayı düşünüyorum. 46TL'ye almış olacağım, hem fiyatının uygunluğu hem de bana göre Battlefield 1'den sonraki en iyi Battlefield oyunu olması ve fiyatının günümüz şartlarında neredeyse bedava diyebileceğimiz bir tutarda denk gelmesi beni bu oyuna almaya itiyor. Sizce 2024'te hala Battlefield 4 alınır mı? Oynanır mı? Oyunun sunucuları ne alemde bilmiyorum. Oynayanlar varsa fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

Online büyük ihtimal oynanmaz fakat hikayesi için 46 TL hiç bir şey alınır yani.

Öncelikle sabahları sunucular boş akşam 17'den sonra dolmaya başlıyor belli başlı sunucular var zaten 4-5 tane onlar ful çekiyor millet takılıyor. Onların haricinde BF oyununa ilk defa başlayacaksan ilk bir kaç ay zevk almamayı göze alacaksın, çünkü karşında genellikle bizim gibi 10 yıllık dağ komandoları olacak.

Sunucuları girip saatlerce oynayabileceğim seviyede mi hocam?

Online büyük ihtimal oynanmaz fakat hikayesi için 46 TL hiçbir şey alınır yani.

Aldım, indiriyorum hocam. Online tarafında sunucularda vs. doluluk yoksa, problemliyse iade edeceğim. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…