2024'te CBR 125 alınır mı?

BakiTelli

Hectopat
Merhaba, A1 ehliye sahibim ve şu anda bir motosiklet arayışındayım. Günümüzde sıfır olarak üretilen klasik Çin malı modellerin piyasası 65-85 bin arasında değişiyor, ancak bu konuda sorunlar yaşayan birçok kişiyle karşılaştım. Genel olarak, Çin malı motosikletlerin kalitesi ve dayanıklılığı konusunda şüpheler var.

Bu nedenle, 2. el bir Japon motosikletine yönelmeyi düşünüyorum. Son üç gündür araştırmalarımı sürdürüyorum ve çevre illerde ve bulunduğum ilde en uygun seçenek olarak Honda CB125R modelini düşünüyorum. Yapısı, duruşu ve genel kalitesiyle ilgili yaptığım araştırmalar olumlu sonuçlar verdi.

Şu anda temiz ve hasarsız bir 2012 model CBR125R buldum. Motor tamiri yeni yapılmış ve 62 bin kilometre civarında bir kullanım geçmişine sahip. Bu, avantajlı bir durum gibi görünüyor çünkü motor yeni bir tamir geçirmiş ve rodaj sürecini tamamlamış durumda. Satıcısı, model yükseltmek için satışa çıkardığını söylüyor ve fiyat konusunda da 79 bin TL'ye anlaştık.

Ancak, 12 yıllık bir motosikletin ve 62 bin kilometrenin alınabilirliği konusunda endişelerim var. Tanıdığım birkaç tamirci ile görüşüp motoru detaylıca inceleyebilirim. Sizce Honda'nın kalitesi ve dayanıklılığı göz önüne alındığında, bu motorun uzun vadeli bir kullanım için uygun olup olmadığını değerlendirmeme yardımcı olabilir misiniz?

Cbr dan sa 0 tvs raider daha mantıklı olur bence

Çünkü ne kadar iyi olursa olsun bir yıpranmışlık söz konusu olacaktır

Hocam tamam japon mapon diyorlarda Allah aşkına motor 13-14 yıllır 50k yı devirmiş ne japonu ya ? Duke al Ybr al CB125R al MT al. Bütçen daha dar ise bajaj al mondial al. Ama gerçekten 13-14 yıllık motorlar artık hurdalıktır alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…