2024'te Euro Truck Simulator'a başlamak

649338

Decipat
Makaleler
4
Selamlar dostlarım. Sınavların bitmesi, derslerin işlenmemesi, oynayacak oyun kalmaması vs. beni bu oyuna itti. Zamanında(2012) bilgisayarım kaldırmazdı. (2015) yılında yeni bilgisayara geçince ve bu oyunu görünce çok sevinmiştim. Atmosferine aşığım bu oyunun. Şimdi, neden 2024'te bu oyuna başladım, 2024'te oynanır mı? Bunu cevaplandıralım:

Fizik ve oynanış: Hala oynanışı eğlenceli olsa da, bana nostlajiyi hatırlattığı için zevk verdiğini düşünüyorum. Özellikle ETS 2, Forza Horizon 5 türevi oyunlara alışanlar kolay kolay oynayamaz bu oyunu. Yakın zamanda NFS Underground 2, NFS Most Wanted ve NFS hot pursuit 2 bitirdiğim için de oynanışı ilk başlarda çok ağır ve yavaş gelmişti. Ama ETS'ye göre de hızlı bir oyun.

Harita ve atmosfer: Haritasını çok seviyorum bu oyunun. Küçük şehirler, sakin yollar, bolca ormanlık ve yeşillik. Tam aradığım dünya. Fakat tabii ki de gerçeği yansıtmıyor bunlar. Atmosferini de çok seviyorum fakat herkesin bayılacağını da düşünmüyorum.

Menü ve müzikler: Oyunun gerek ana menüsü, gerek durdurma menüsü olsun, gayet sade. Sadelik severim fakat bu oyundaki de fazla sade. ETS 2'deki tam idealdi mesela. Müzik olarak, bana rock kültürünü katan oyun olduğunu anladım. Oyundaki, özellikle de yük almaya girdiğimiz yerde ki müzikler oldukça manga tarzında. Bu da oyuna ekstra bağlanmamı sağladı.

Araçlar ve NPC'ler: Oyunda 'Scania-Volvo-Renault-Mercedes' markaları olmak üzere toplam 4 adet tır markası var. O zaman lisanslı değiller ama. Farklı isimlendirmeler kullanılıyor. Her markanın bir modeli, her modelinde 3 adet, 'a-b-C' şeklinde sınıfları var. C sınıfı ilk başta alabildiğimiz ve en uzun süre kullandığımız tır serisi. B serisi ise gelişmekte olduğumuz, yeni ülkelere pasaport aldığımız ve çok kısa süre kullandığımız tır modeli. A sınıfı ise en güçlüsü, en hızlısı, en rahatı. NPC'ler içinse, kesinlikle 2024'te berbatlar. Sinyal vermeme rağmen beni dinlemeyip aniden yola atlayıp bana vuran, üstüne bir de ceza yazdıranlarında hasta oldum oynarken.

2024'te oynanır mı? Benim gibi nostaljik hisler beslemiyorsanız, bu tür tuhaf hissiyatlardan zevk alıyorsanız ve rahat atmosferi seviyorsanız neden olmasın? Ultra ayara çekince de grafikler gayet yeterli seviyeye geliyor. 2012 ETS 2 grafiği kadar oluyor neredeyse fakat tabii ki de o kadar değil. Şimdilik benden bu kadar dostlarım. Sonra ki incelemem bu kadar yenilere değil, 1997'ye olacak. Şimdilik kendinize iyi bakın, hoşça kalın .

Daha yeni Going East DLC'sini satın aldım. Balkan DLC'sine de sahip olduğum için aşırı keyif alıyorum. Oynanır, oynatılır bir oyun (siz ne demeye çalıştığımı anladınız)

Düzenleme: İncelemenin ETS 1 için yapıldığını yeni farkettim

Son düzenleme:
Oyunda Scania, Volvo, MAN, DAF, Iveco, Renault ve Mercedes-Benz olmak üzere 7 adet lisanslı kamyon markası bulunmaktadır.

Oyunda Scania, Volvo, MAN, DAF, Iveco, Renault ve Mercedes-Benz olmak üzere 7 adet lisanslı kamyon markası bulunmaktadır.
Euro Truck Simulator 1 için yapmıştım incelemeyi. Başlığa kocaman "1" ve yanına "2009" yazmama rağmen silinmiş kendileri.

Olur hocam öyle şeyler .

SCS bu DLC işinden iyi para kaldırdı. Adamlar üçüncü oyununu çıkarmadan, üçüncü oyununu çıkarıp kazanacakları paradan daha fazlasını kazandı bile. Onun haricinde tır sürme oyunu arayanlar için gayet güzel bir alternatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…