L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 20 Ekim 2024 #11 Eskidi mekanik, grafik olarak. Ama oynanır yani. Özellikle online oynamak içinse alınır.
kxrecz Femtopat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #12 Astiva dedi: İstiyorsanız alın, ne olacak? GTA6 gelince direkt yok olmayacak sonuç olarak. Gelene kadar iyi vakit geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla... GTA 6'nın çıkmasına yakın GTA 5'ten Online erişim kesilecek diye biliyorum, o yüzden açtım konuyu.
Astiva dedi: İstiyorsanız alın, ne olacak? GTA6 gelince direkt yok olmayacak sonuç olarak. Gelene kadar iyi vakit geçirirsiniz. Genişletmek için tıkla... GTA 6'nın çıkmasına yakın GTA 5'ten Online erişim kesilecek diye biliyorum, o yüzden açtım konuyu.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.006 Makaleler 9 Çözümler 1.064 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 20 Ekim 2024 #13 kxrecz dedi: GTA 6'nın çıkmasına yakın GTA 5'ten Online erişim kesilecek diye biliyorum, o yüzden açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Online kesilse FiveM kalır. Bir şey olmaz. Bu arada Online erisimi hemen kesileceğini hiç sanmam.
kxrecz dedi: GTA 6'nın çıkmasına yakın GTA 5'ten Online erişim kesilecek diye biliyorum, o yüzden açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Online kesilse FiveM kalır. Bir şey olmaz. Bu arada Online erisimi hemen kesileceğini hiç sanmam.
6 641429 Decipat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 3.386 Çözümler 7 20 Ekim 2024 #14 kxrecz dedi: GTA 6'nın çıkmasına yakın GTA 5'ten Online erişim kesilecek diye biliyorum, o yüzden açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Online'a erişimin kesileceğini sanmıyorum. Sadece güncellemeler gelmeyebilir, gerçi şu anda da güncellemelerin iyi olduğu söylenemez.
kxrecz dedi: GTA 6'nın çıkmasına yakın GTA 5'ten Online erişim kesilecek diye biliyorum, o yüzden açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Online'a erişimin kesileceğini sanmıyorum. Sadece güncellemeler gelmeyebilir, gerçi şu anda da güncellemelerin iyi olduğu söylenemez.