2024'te GTX 1070 alınır mı?

Bu sıcakta 6500XT alınmaz fazla ısınır fiyati iyse alabilirsin düşük bütçen varsa MSI 970 GTX 4G 256 bitede bakabilirsin bende var ve gayet memnunum.
970 mi kaldı be hocam. Benim emektar 970 şu anda dolabımın içerisinde yanmış bir şekilde bekliyor. O7 albay 970.

970 mi kaldı be hocam. Benim emektar 970 şu anda dolabımın içerisinde yanmış bir şekilde bekliyor. O7 albay 970.

Bir zamanın en iyi kartıdır hocam hâlâ GTA 5 80 90 FPS veriyor bende o7.

Ne alakası var? Bir gün şu forumda yalan yanlış saçmalayan görmezsem harbiden dişimi kıracağım. Şu sıcakta bi' 6500 XT mi ısınır? Allah'ım ya rabbim, mantığa bak ya!

Benim konu sahibine önerim de şu o zaman: Havalar sıcakken ekran kartı alınmaz, onun yerine dondurma alın.

AMD'nin kartları çok ısınıyor hocam yalansa yalan deyin bu sıcakta hiç çekilmez kendim denediğimden biliyorum.

AMD'nin kartları çok ısınıyor hocam yalansa yalan deyin bu sıcakta hiç çekilmez kendim denediğimden biliyorum.
Yalan.

RX 6600 kullanıyorum, şu yaz aylarında dahi gayet serin çalışıyor. Kimden edindiysen bu yalan yanlış bilgileri arkadaşlığını kes. Ayrıca bu sıcakta NVIDIA kart alınmaz, havalar soğusun öyle NVIDIA al.

Ha bu arada, bu sıcakta araba süren varsa zekasını sorgularım, motor ısınıyor. Araba dediğin kışın sürülür. Yazın araba sü-rül-mez!

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD'nin kartları çok ısınıyor hocam. Yalansa yalan deyin. Bu sıcakta hiç çekilmez. Kendim denediğimden biliyorum.
Bi "Yalan!" da benden gelsin.

Siz denediğiniz ekran kartınızı nasıl denediniz bilmiyorum ama benim ekran kartım yazın bile boştayken 35-40 derecelerde, oynadığım ağır oyunlarda da 65-70 derecelerde geziyor. Bu değerler sizin için sıcaksa kullandığınız karttaki değerleri gerçekten bilmek isterim.

Selamünaleyküm 2024'te alınır mı? Yoksa başka bir kart daha mı iyi olur? Bütçem kısıtlı. Çoğu forumda 6500XT alırsan daha iyi olur dediler.

Oynadığınız oyuna ve ne kadar süre idare etmesini beklediğinize bağlı.
1 veya en fazla 2sene idare edecekse alınır hala iyi iş çıkarabilen bir kart (saf güç bakımından, teknoloji olarak eski)
LoL, Valorant veyahut GTA 5 gibi aşırı GPU istemeyen oyunlar içinse alıp kullanmanı öneririm şehrindeki 1080 Ti vs ye de bakabilirsin o kart daha güçlü ve amiral gemisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı