2024'te HDD yerine SSD alınır mı?

Ackay53

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarım aşırı yavaştı RAM yükselttik bir işe yaramadı. Sonra hard diski çıkarıp bayağı iyi bir hard diski sıfırlayıp taktım. 3dk olan açılma süresi 18 saniyeye düştü. Fakat bu HDD de aynı hale gelir diye SSD alınır mı? Yoksa kalsın mı?
Not: HDD 1 TB boyut aşısından işimi görüyor.

İşini görüyorsa niye değişesin dostum? cevabını kendin vermişsin. Oyunlarda falan loading süresi uzar o kadar.

İşini görüyorsa niye değişesin dostum? cevabını kendin vermişsin. Oyunlarda falan loading süresi uzar o kadar.
Boyut açısından işimi görüyor hocam. Hdd ilerde yine sıkıntı cıkarır mi anlamında

Depolama alanı sizin için önemliyse bence HDD devam edin. Ayrıca birkaç haftada bir gereksiz dosyaları falan temizleyin.
Hard diskin heder olmaması için bir önerin var mi yine yavaşlamasın. Ben oyunları indirip oynayıp silmeyi düşünüyorum yer olsada

Bence kalsın HDD'nin sağlığına göre ilerde harekete geçersin.
Hdd sağlığını korumak için neler yapmalıyım. Ben oyunları indirip oynayıp silmeyi düşünüyorum yer olsada

Hdd sağlığını korumak için neler yapmalıyım. Ben oyunları indirip oynayıp silmeyi düşünüyorum yer olsada
Hocam ben açıkcası HDD'nin sağlığını koruyan veya arttıran kesin bir çözüm görmedim. Format atarsın 1 ay daha gider o kadar. Gittiği yere kadar uzun lafın kısası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…