2024'te internet sağlayıcı önerisi

spoZusician

Hectopat
Arkadaşlar merhaba GIBIRNet ile olan 1 yıllık ön ödemeli kampanya sürecim bitmek üzere ve yine böyle fiyat performans uygun fiyatlı bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Uygun fiyatlı 100Mbps internet sağlayıcıları önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Dostum sana kesinlikle Türkiye'deki en hızlı internet sağlayıcısı olan TurkNet'i öneriyorum. Ayrıca fiyatlara baktim ve Turkcell, Vodafone, Türk Telekom gibi markalar 550 civarına verirken TurkNet'ten aylık 400TL'ye aldim iki hafta önce (peşin ödersen aylık 400 oluyor). Ama kalitesi sorgulanmaz.

Anladım teşekkürler daha uyguna bulunmaz mı ya 300-350 arası mesela.

Dostum geçen sene millenicom diye bir sağlayıcıya geçtim. 200küsür liraydı. Ucuz gelince alasın geliyor fakat ucuz malın işlevi de olmuyor malesef. Yaşayarak öğrendim.
-Asla hizmet almıyorsun
-hep internet kopuyor
- arıza düzeltilmiyor
-Asla müşteri temsilcisine ulaşamıyorsun.
Bence en iyisi bi tık pahalı da olsa türkiyedeki en güvenilir markaya geç.

Eğer Turknete geçecek olursanız arkadaşınızı getir kampanyası var. İsterseniz sizi arkadaşım olarak gösteririm ikimize de bir miktar indirim de yapar haberiniz olsun.

Altyapınız fiber ise veya kablolarda bir sorun yok ise Comnet düşünebilirsiniz. 100 Mbps 1 yıllık peşin ödemede, aylık 239 TL.

Altyapınız fiber ise veya kablolarda bir sorun yok ise Comnet düşünebilirsiniz. 100 Mbps 1 yıllık peşin ödemede, aylık 239 TL.

Comnet uygun geldi 1 yıllık peşin ödeme fiyatıyla bir bakacağım geçersem de inşallah bir sıkıntı çıkarmaz.

Herkes oneri yapmis ama bu durum bolgenize gore degisiyor, bazi bolgede Superonline cok iyi olur, bazilarinda berbat olur.

Comnet uygun geldi 1 yıllık peşin ödeme fiyatıyla bir bakacağım geçersem de inşallah bir sıkıntı çıkarmaz.

Önceki firmanızdan güzel onu diyebilirim. Fiber de Comnet'le bir problem yaşamadım 1 aydır.

Netspeed öneririm 369 TL. Referans indirimi ile birlikte 339 TL. Her ay 30 TL indirim alırsınız referans kodu ile ve 24/7 MH var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…