Merhaba şu an iPhone 8 kullanıyorum. Son 1 senedir telefonumda bariz bir performans kaybı yaşandı. Şarjından tutun günlük kullanıma kadar birçok ihtiyacımı karşılayamaz hale geldi. Bütçem dahilinde beni yaklaşık 3-4 yıl boyunca üzmeden götürecek yeni bir iPhone modeline geçmek istiyorum. iPhone 13'ü gözüme kestirmiş durumdayım ama tereddütlerim var. Kullanan arkadaşlar veya işten anlayan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi? iPhone 13 hala alınır mı? Öneriniz nedir?
iPhone civarında iPhone 13 ve üstü alınabilir, sorun yok. Sadece 13 altının alınmasını tavsiye etmiyorum da o bütçe doğrultusunda S23 var. iPhone 14 ile denk cihaz. S23 düşünmez misiniz?
iPhone civarında iPhone 13 ve üstü alınabilir, sorun yok. Sadece 13 altının alınmasını tavsiye etmiyorum da o bütçe doğrultusunda S23 var. iPhone 14 ile denk cihaz. S23 düşünmez misiniz?
Merhaba şu an iPhone 8 kullanıyorum. Son 1 senedir telefonumda bariz bir performans kaybı yaşandı. Şarjından tutun günlük kullanıma kadar birçok ihtiyacımı karşılayamaz hale geldi. Bütçem dahilinde beni yaklaşık 3-4 yıl boyunca üzmeden götürecek yeni bir iPhone modeline geçmek istiyorum. iPhone 13'ü gözüme kestirmiş durumdayım ama tereddütlerim var. Kullanan arkadaşlar veya işten anlayan arkadaşlar beni bilgilendirebilir mi? iPhone 13 hala alınır mı? Öneriniz nedir?
S23 iyidir hocam. Sizi iPhone 13'ten çok daha mutlu eder.
Sadece ekranı biraz küçük o da sizin için sorun olur mu bilmem.
İçerisinde Snapdragon 8 gen 2 var.
Rica ederim. Cihazlarında hâlâ 60 Hz desteği sunan bir firmanın telefonunu da almayın derim. S23 sizi fazlasıyla götürür. Eğer bütçeniz yeterse ve sizi maddi imkan açısından zorlamayacaksa S23 Ultra'ya da bakılabilir.
Hocamın dediği gibi iPhone düz modelleri alınmaz. Hatta bu dönemde iPhone alınacaksa önceden iPhone kullanıyor olmak gerekiyor. Bence şu anki Android amiral gemisi telefonlar hem fiyat hem de performans açısından daha iyi. Bende S24 Ultra ve iPhone 15Pro Max arasında kaldım. Önceden iPhone kullandığım için IPhone'dan devam etmeyi düşünüyorum ama S25 Ultra çıktığında satıp S25 ultraya geçebilirim.