2024'te iPhone 13 alınır mı?

İkinci el piyasası kolay düşmüyor IPhone'ların. Daha sonrasında model atlayacaksanız alınır. Uzun süre kullanmak için yetersiz gelebilir.

Evet, 60 Hz ekran batarya olarak da pek memnun edeceği söylenemez. Eski bir telefon artık, ve ben o pil deviri filan çok kafaya takardım gerek yok. S23 alın geçin.

S23 iPhone rakibi 14 olmasına rağmen 15'ten bile çok daha iyi bir cihaz. iOS şart değilse alınır.

İfadeler: xBN
2. eli fiyat uygunsa belki düşünülebilir ama sıfır fiyatına 13 asla alınmaz, para israfı.

2 sene civari kullanim icin alinir ama 60 Hz konusundan bu yillarda cok memnun edecegini sanmiyorum. Tavsiyem S23'tur, hatta bütçe cikarsa s24.

S24 fiyat farkına karşılık olarak pek bir şey vadetmiyor gibi. S24+ modeli hakkında çok olumlu yorum var ancak düz model icin S23 yeterli gayet bence.

İfadeler: xBN
S24 fiyat farkına karşılık olarak pek bir şey vadetmiyor gibi. S24+ modeli hakkında çok olumlu yorum var ancak düz model icin S23 yeterli gayet bence.

S24'un eksisi Exynos olmasi, ne kadar eski Exynos'lar gibi calismasa da hala SD'a gore daha sıcak diyorlar. Ama oyle fazla oyun oynamayan birisi icin fiyat farkina bence deger, yeterlilik olarak da s23 fazlasiyla yetecektir bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…