2024'te iPhone 13 alınır mı?

Uzun süre kullanacaksanız en az 14 öneririm. 4 GB RAM artık sınırda çalışıyor.
İosta pekte bir dezavantajı olmuyor testlerdede iPhone 13 ve 14 arasında çok çok ufak farklar var hız konusunda. Bence en alınmayacak model 14 modeli. Ne bir piyasası var nede ciddi bir değişiklik var. Şahsen ya 13 alırdım yada bi şekilde bütçe zorlar 15 alırdım

Hocam testlerde çok farklılık olmuyor fakat zamanında iPhone 7 (2 GB RAM) ve 7 Plus (3 GB RAM) cihaz kullanmıştım iki cihazda iOS 14 sürümündeydi ve kesinlikle 7 Plus çok daha stabil çalışıyordu. Fark sentetik testlerden ziyade kullanıcı deneyiminde ortaya çıkıyor. Ama ben alacak olsam 15 hatta fiyat farkı azaldığı için 16 alırdım.

Bu 60hz olayına bu kadar takılmasını nedense bir türlü anlayamıyorum. iPhone 13'ü 2 senedir kullanıyorum cihaz yağ gibi akıyor hiçbir takılma kasma yok. Bundan önce kullandığım telefon 90hz idi ancak bu cihazdan daha çok takılma hissi veriyordu. iPhone'da herhangi bir android cihazda bulabileceğiniz pil ömrü yok. Bence buna tüm Pro/Max modelleri de dahil. Ancak kamerası, güncelliği ve akıcılığı eskimiyor. Oyun vs oynayacaksan herhangi bir iPhone alma derim.

Düz 13 değil de 13 Pro ve Max bakılabilir ama bu bütçede tavsiyem Android olacaktır.

O konuda katılıyorum 7-7 Plus zamanında fark vardı ancak 14 çok tutulmayan bir model olduğu için önermedim. Bu arada şuanda hangi cihaz kullanıyorsunuz hocam merak ettim

O konuda katılıyorum 7-7 Plus zamanında fark vardı ancak 14 çok tutulmayan bir model olduğu için önermedim. Bu arada şu anda hangi cihaz kullanıyorsunuz hocam merak ettim

3 yıldır iPhone 12 kullanıyorum hocam ama S23 Ultra sipariş ettim bekliyorum .

Çok çok iyi tercih olmuş. Bende yurt dışı olarak alıp deneyimlemiştim hala o cihazı arıyorum. 45k bandında en sorunsuz cihaz

Sağ olun hocam ben de yurt dışı server kayıtlı aldım 30K'ya gelince bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…