2024'te OBP ile alan liselerin puanları düşer mi?

MertDülger

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Duyduğuma göre 5.sınıf OBP'si hesaba katılmayacak ve bu yüzden OBP puanları düşecek. Doğru mu dur? Düşecekse ne kadar düşer?

Düşerse sizinki de düşmüş olacak hocam değişen bir şey olmayacak ki ?

Düşerse sizinki de düşmüş olacak hocam değişen bir şey olmayacak ki?

OBP 6, 7, 8 sınıflarının ortalaması değil mi? Anlatmak istediğim liselerin alma puanı. Mesela bir lisenin 2020'deki alma puanı 66 dıydı. 2023 de 80 olmuş. Bunu demek istiyorum.

OBP 6, 7, 8 sınıflarının ortalaması değil mi? Anlatmak istediğim liselerin alma puanı. Mesela bir lisenin 2020'deki alma puanı 66 dıydı. 2023 de 80 olmuş. Bunu demek istiyorum.
Git adam akıllı çalış. Daha 3 ayın var . Düzgün çalışırsan min. 400 alırsın zaten LGS zor bir şey değil.

OBP hesaplanırken zaten 5. sınıf dahil edilmiyordu. Değişen bir şey olmayacaktır. Hatta yazılı notları ve sözlüleri şişirilen öğrenciler sebebiyle muhtemelen 1-2 puan yükselir diye düşünüyorum.

Merhaba, benim okulum 83.2040 civarı puanla alıyor, benim ortalamam 84.7000, civarı bu yıl yükselecek diyorlar, hep 3 puanla yükselmiş 2022'de ise iki puanla, sizce bu yıl kaç puanla yükselir, yükselse bile benim puanim yeter mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…