2024'te PlayStation 3 alınır mı?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba dostlar,

Önümüzde ki ay Eminönü Doğubank iş hanından PS3 almayı düşünüyorum. Şahsen oralarda original bulamam gibi genelde cihazlar kırık olur sanırım. Ben genelde God of War: Ascension, Guitar Hero oynamak istiyorum. Eski günlerimi özledim açıkçası. Gerçi bir çok oyun oynamak isterim.

Özellikle altını çizerek söylüyorum Emulator ile oyna demeyin bilgisayarda emulator ile oynanan hiç bir oyun sarmaz onun güzelliği konsolda vardır o yüzden bana bu öneriyi yapmayın baştan söyliyim.

Komple PS3 alırken Guitar Hero seti ilede almayı düşünüyorum.

Depolaması 500 GB veya 1 TB'da olabilir. Sizce bu devirde alınabilir mi? Veya siz aldınız mı?

Bence alınmamalı ama emulatore yok diyorsunuz eskileri yâd etmek istiyorum diyorsunuz. Başka seçenek kalmıyor haliyle.

Ne kadar iyi bir bilgisayarınız olsa bile emülatörler genelde optimize değildir ve performans sıkıntısı yaşanır. O açılış sesi, menüde dolaşmak için bile alınır. Hala oynanabilecek bir çok kaliteli oyun barındırıyor PS3.

Bence alınmamalı ama emulatore yok diyorsunuz eskileri yâd etmek istiyorum diyorsunuz. Başka seçenek kalmıyor haliyle.

PS3 emulatoru bazı oyunları kaldırmıyor işlemci ve ekran kartı güçlü olmasına rağmen halen bir sürü sorun var, denedim aslında denemedim değil o yüzden yazdım. Konsolda oynaması daha zevkli PC'de uğraşıcağıma konsolda daha iyi verim alırım en azından.

Arkadaş bir RDR oynayalım dedik beni benden aldı. Bilgisayar kilitleniyor ya.

Ağzın bal yesin bende tam onu açıklamaya çalışıyordum.

Zaten ben de konsolu daha çok seviyorum bilgisayara göre. O yönden diyecek lafım kesinlikle yok. Dediklerinizde de haklısınız.

Alınır. Ben kullanıyorum Online olsun güç gerektiren oyunlar olsun. arada FPS düşmesi dışında çok sıkıntı yok. Sormak istediğin soru varsa sorabilirsiniz bu arada.

The Last of Us'ın PC'ye gelmiş olması ile PS3 exclusive olarak hangi oyun kaldı diye düşündüm. God of War: Ascension gibi orta şekerli oyunlar var. RDR'nin de PC portu geliyor.

Guitar Hero'yu set alarak oynayacaksanız ve zevk alacağınızı düşünüyorsanız olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…