P PlayStation delisi Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #1 PSP'de biliyorsunuz ki PS Store kapatıldı. İnternetsiz bir şey yapılabilir mi oyun aktivite falan?
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 29 Ekim 2024 #2 Cihazı kırıp SD kart okuyucudan oyunları yükleyip keyfine bak.
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #3 Oyun mp3 çalar.
E eneserg0314 Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #4 Hen yazılımı atarak istediğin oyunu yükleyebilirsin. Bende 3004 var. Ben öyle yaptım ama 1004 de aynıdır sanırım.
Hen yazılımı atarak istediğin oyunu yükleyebilirsin. Bende 3004 var. Ben öyle yaptım ama 1004 de aynıdır sanırım.
parakeet Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.385 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #5 Windows yuklenebiliyor icerisine. Icine film falan indirin telefonunuzun sarji bitince kullanirsiniz. Ya da en guzel GOW Ghost of Sparta indirin .
Windows yuklenebiliyor icerisine. Icine film falan indirin telefonunuzun sarji bitince kullanirsiniz. Ya da en guzel GOW Ghost of Sparta indirin .
P PlayStation delisi Femtopat Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2024 #6 Ella Freya dedi: Cihazı kırıp SD kart okuyucudan oyunları yükleyip keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Yükledim ama PSP'yi bozdu siyah ekranda şu an. parakeet dedi: Windows yuklenebiliyor icerisine. Icine film falan indirin telefonunuzun sarji bitince kullanirsiniz. Ya da en guzel GoW ghost of sparta indirin . Genişletmek için tıkla... Flim yükleme iyi fikirmiş sağ ol. eneserg0314 dedi: Hen yazılımı atarak istediğin oyunu yükleyebilirsin. Bende 3004 var. Ben öyle yaptım ama 1004 de aynıdır sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben internette bir tane çizim uygulaması görmüştüm onun adı nedir adam baş bayağı PSP de çizim yapıyor.
Ella Freya dedi: Cihazı kırıp SD kart okuyucudan oyunları yükleyip keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Yükledim ama PSP'yi bozdu siyah ekranda şu an. parakeet dedi: Windows yuklenebiliyor icerisine. Icine film falan indirin telefonunuzun sarji bitince kullanirsiniz. Ya da en guzel GoW ghost of sparta indirin . Genişletmek için tıkla... Flim yükleme iyi fikirmiş sağ ol. eneserg0314 dedi: Hen yazılımı atarak istediğin oyunu yükleyebilirsin. Bende 3004 var. Ben öyle yaptım ama 1004 de aynıdır sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben internette bir tane çizim uygulaması görmüştüm onun adı nedir adam baş bayağı PSP de çizim yapıyor.