Sapphire Pulse RX 6700 kullanıyorum sürücü sıkıntısı yaşamıyorum ama ısındığını inkâr edemem GPU 65-70 derece arası çalışıyor ama hotspot 90 dereceleri vuruyor coil whine çok var kulaklık taktığım için duymuyorum, hotspot için 90 derece çok değil ama yine de olmamasını tercih edersiniz ve görüntü portlarının olduğu brakete yük altında el değmeyecek derecede ısındığını söyleyebilirim Sapphire markasını tavsiye etmiyorum, overclocklu olarak kullandığımı hatırlatayım AMD'nin izin verdiği overclock ayarların dahilinde Full+Full overclocklu kullanıyorum öyle çok arttırılmıyor VRAM 150MHz GPU 250 MHz falan ve sürücü çökme hatası almıyorum.
NVIDIA'nın GeForce exprenience yazılımının arayüzü hoşunuza gidebilir ama AMD'nin kendi driverinde alt + r ile açılan arayüzde yapabiliceğiniz şeylerin miktarı daha fazla.
Sürücü çökme gibi sorunları saymazsak AMD'nin sürücüleri daha gelişmiş olduğunu söyleyebilirim NVIDIA Reflex gibi teknolojilerin oyun tarafından desteklenmesi gerekirken AMD'de direk sürücüden her uygulamaya veya oyunu etkileyecek şekilde destek gerekmeksizin açabiliyorsunuz.